3 havi átlag cukor vizsgalatnal 6.4 jött ki ez lehet akadálya hogy teherbe essék?egy éve próbálkozunk.
Nem gondolnám ,hogy magamat jaratom le!ga csináltak volna rögtön egy terhelest előrébb lenne sokkal!
Van egy érték bár azt nem tudjuk ,hogy milyen érték talán százalék?!
A kerdezhő lehet az elmúlt hetekben csokit zabált szénhidráttal akkor is magasabb lesz. Egy endos dokinak akinek ez a szakterülete hát tuti nem egy ilyen vizsgálattal fogja kezdeni!
Sajnos nem feltétlenül fognak tovább küldeni, mire mész a dokihoz én azt ajánlom legyen egy terheléses eredmény a kezedben. Bárhova kapsz időpontot nagyon hamar egy ilyen vizsgálatra, 3 vagy 5 pontosat kérjél és legyenek rajta az inzulin értékek is. Magadnak segítesz azzal, hogy meggyorsítod a folyamatot és nem vársz feleslegesen a vizsgálatra, amit egyébként ha könyörögsz sem feltétlenül írják ki.
Én ezen sajnos végig mentem, nem voltak jók az értékek és ennek ellenére sem akartak foglalkozni vele, aminek egy durva vetélés lett a vége. Én aztán kaptam gyógyszert, aminek hála megmaradt a terhességem.
Szóval én azt javaslom, hogy minél előbb keres fel egy magánlabort és csináltasd meg a terhelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!