Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 havi átlag cukor vizsgalatna...

3 havi átlag cukor vizsgalatnal 6.4 jött ki ez lehet akadálya hogy teherbe essék?egy éve próbálkozunk.

Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 12:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9%

Nem gondolnám ,hogy magamat jaratom le!ga csináltak volna rögtön egy terhelest előrébb lenne sokkal!

Van egy érték bár azt nem tudjuk ,hogy milyen érték talán százalék?!

A kerdezhő lehet az elmúlt hetekben csokit zabált szénhidráttal akkor is magasabb lesz. Egy endos dokinak akinek ez a szakterülete hát tuti nem egy ilyen vizsgálattal fogja kezdeni!

2022. szept. 27. 13:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jól írják. Ez az érték utalhat a szénhidrát anyagcsere zavarára. Ami pedig mint tudjuk hatással lehet a termékenységre.
2022. szept. 27. 13:25
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Készülnek a további vizsgálatok is ,gondolom elküld terhelésre is majd .
2022. szept. 27. 13:25
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha normalis dokihoz mentél volna már a terhelés eredménye a kezedben lenne és a gyogyszerért és diétáért mehetnél nem húznák az idődet!
2022. szept. 27. 13:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Sajnos nem feltétlenül fognak tovább küldeni, mire mész a dokihoz én azt ajánlom legyen egy terheléses eredmény a kezedben. Bárhova kapsz időpontot nagyon hamar egy ilyen vizsgálatra, 3 vagy 5 pontosat kérjél és legyenek rajta az inzulin értékek is. Magadnak segítesz azzal, hogy meggyorsítod a folyamatot és nem vársz feleslegesen a vizsgálatra, amit egyébként ha könyörögsz sem feltétlenül írják ki.

Én ezen sajnos végig mentem, nem voltak jók az értékek és ennek ellenére sem akartak foglalkozni vele, aminek egy durva vetélés lett a vége. Én aztán kaptam gyógyszert, aminek hála megmaradt a terhességem.

Szóval én azt javaslom, hogy minél előbb keres fel egy magánlabort és csináltasd meg a terhelést.

2022. szept. 28. 09:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Tök fölösleges inzulinmérés már ilyenkor. 6,4%-os HbA1c-vel egyértelmű az inzulinrezisztencia, biztos, hogy magas lesz az inzulin, fölösleges pénzkidobás a vizsgálat. A terhelés viszont kell, ezzel egyetértek az előttem szólóval.
2022. szept. 28. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!