Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha kettő naponta vagyunk...

Ha kettő naponta vagyunk együtt akkor van értelme lh tesztelni ?

Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 09:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem érdemes
2022. szept. 25. 19:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen az ovutól eltelt napok száma fix 1-2 nap eltérés belefér, nekem 15 nap és eddig kb 1x volt 16 nap.

Nem mindenkinek közép időben van, 32napos ciklussal nekem 17.napon van ovu.

Volt itt aki írta neki 20 nappal jön meg ovu után, 28 as ciklusa volt soha nem volt + tesztje mert 12.napon kezdett tesztelni.

Ha biztosra akarsz menni egy hónapig tesztelj minden nap, utána már tudod kb mikor van ovud

2022. szept. 25. 19:20
 13/14 A kérdező kommentje:

Igen így már értem én is gondolom vagy nagyon hamar vagy később van ovun mert ciklus közepén csinált párszor de soha nem vitt pozitív

Sőt a kislányommal menses közbe voltam dokinál és akkor volt domináns tuszo és akkor terhes is lettem

2022. szept. 26. 00:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi az első babánál 2 naponta voltunk együtt,akkor nem tesztelgettem,mert az 1. hónapban meg is fogant.

Most várom a második babánkat,ő kicsit nehezebben jött össze,mert szoptatás alatt nem menstruáltam,így ez ugye bekavart.Miután abbahagytam a szoptatást,helyre is állt a ciklusom,a 3. hónapban fogant.Kíváncsiságból csináltam lh tesztet pont abban a hónapban,mikor fogant és nálam jól jelezte az ovulációt.Szúrkált a petefészkem is,csak abban nem voltam biztos eddig,hogy a szúrkálás kezdő napján vagy utána napon van ovulációm,legalább arra jó volt,hogy ez kiderült,nálam pont félidőben volt ovuláció,a baba méretei szerint is.Szerintem ha kíváncsi vagy,érdemes lehet végigtesztelni egy egész hónapot,nem csak középidőben,hátha nálad csúszik pár napot.A második babánál amúgy mi naponta voltunk együtt.

2022. szept. 30. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!