Holnapra nem várom, de semmi jele, pedig ilyenkor már szokott fájni a hasam. A bal melbimbóm fáj főleg ha megnyomódik és fehér testápolós folyásom van. Lehet baba miatt?
Fura hogy csak az egyik cicim fáj és az is furán. Azaz a bimbi. Még a hasam sem görcsöl. Csak néha néha beleszurkál de azt is nagyon enyhén és a méhemnél.
Ha holnap tesztelek kimutatja ha van baba?
:) Hát igen, jó lenne ha a Jézuska hozna egy babát végre! :D
Akkor talán ha merem, megpróbálom holnap a tesztet. Nekem Easy Pregnancy van itthon. Az 20-as.
Jaj, okvetlenül tesztelj! Drukkolok! Nekem is kimutatta a 28. napon! Nagyon-nagyon szép karácsonyi ajándék lenne.
11. hetes kismami
Halvány lett, de szinte ugyan olyan mint az előző. Csak ez előbb megjelent. De nem erősödött. Hát a két ünnep között megcsinálok mégegyet, hátha, addig nem élem bele magam. Remélem hogy nem jön meg. Lehet később volt pé-m?
Mert volt a 14.nap egy hőleesésem aztán emelkedésem, de a nyúlós nyálka a 17-18.nap körül jelentkezett. Clostit szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!