Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyibe kerül körübelül a...

Mennyibe kerül körübelül a mesterséges megtermékenyítés?

Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 12:29
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Szia!Mi a BMC-be járunk!Juniusban volt a lombikunk 150 ezer lett a vége és nem sikerült!Kissé rosszul reagáltam a gyogyszerekre azért lett ennyi!De ha jol reagáltam volna akkor is 90 ezerbe került volna!(a leg olcsobb gyogyszereket irta fel csak nekem tovább kellett adni)
2010. szept. 26. 18:55
 12/22 anonim ***** válasza:
szia! Tegnapi 15:46-os vagyok! Most jövök a kaálibol és nagyon jol regálok az inyekciókra és a gyógyszerekre és még az adagot is csökkentették. Így most sem kell fizetni semmit. Kinek mit írnak fel attol függ, hog mennyi lesz a vége.
2010. szept. 27. 12:28
 13/22 anonim ***** válasza:

Én se értem, minek ir az, akinek dunsztja sincs róla...

Állami intézményben minden vizsgálat ingyenes, az utazást tériti az állam (kérsz papirt, pecsételi a doki, beküldöd az OEP-hez, ők meg utalják a benzinpénzt.)

Igy egy stimuláció kb. 100-150.000 Ft, a fagyasztott embrió beültetés pedig tök ingyenes.

Nem mondom, hogy ingyen van, de nem többszázezer forint...

2010. szept. 27. 14:41
 14/22 A kérdező kommentje:
Én pont Győrben lakom.Akkor talán próbálkozunk Tapolcán , mivel barátnőmmel nem vagyunk házasok csak élettársak és mindennél jobban szeretnénk egy kisgyermeket.:) Még nem volt 1 beültetés sem, ez lesz majd az első.Remélem összejön.:)
2010. szept. 29. 18:26
 15/22 anonim válasza:
Én még Új vagyok az oldalon, de sajnos már 3 lombikon vagyunk tul.A mesterséges megtermékenyítés min 100.000Ft(gyógyszertár) + min 6-szor utazás, amiből a TB valamennyit visszatérít ha kérsz a háziorvododtól utázási költségtérítéshez papírt.
2010. okt. 4. 09:29
 16/22 Grófházy ***** válasza:
100%

"A mesterséges megtermékenyítés olyan orvosi beavatkozás, amely során közösülés nélkül, külső segítséggel valósul meg a petesejt megtermékenyítése. Két formája létezik:

1.a mesterséges ondóbevitel =Inszemináció

2.és a testen kívüli (in vitro) megtermékenyítés= lombikbaba...."

Kedves utolsó! Attól függ melyik fajtájáról beszélük,ugyanis sem árban sem a testi megterhelést illetően nem mindegy.

nekünk inszem volt és a gyógyszerekkel együtt egy hónapban fizettünk: 1000 Ft closty + 3000 Ft decapeptyl+ 3000 Ft Utrogestan.Tehát durvan 7000 Ft + az utazás,amit a tb 23 Ft/ km-rel fizet.

A 100 ezeres nagyságrend lombikra vonatkozik

2010. okt. 4. 18:11
 17/22 anonim ***** válasza:
Érdeklődöm a téma után én is,bocsi,hogy én nem válaszoló vagyok.A Bp.-iben nem járt valamelyiktek.Ott milyenek az orvosok,az árak? Inszem. érdekelne.
2010. okt. 10. 10:43
 18/22 anonim ***** válasza:

Mikor nálunk kiderült, hogy természetes úton aligha lesz babánk, mindennek utánajártam. Ha az információim nem tévednek, az inszemináció csak a Budai Meddőségi Centrumban (BMC, János Kórház) ingyenes, legalábbis Budapesten. Tehát a máshol a gyógyszereken kívül a beavatkozásért is fizeni kell.

Mi ezért mentünk a BMC-be. Végül lombikot javasoltak. Én sem reagáltam túl jól a gyógyszerekre, így kb 150.000 lett a vége. A végeredmény pedig itt mászkál a szobában. Nagyon nehezen szedtünk össze ennyi pénzt, de ha a kislányomra nézek, maximálisan megérte!

2010. okt. 19. 14:31
 19/22 anonim ***** válasza:
Amennyiben lombikra gondolsz, én teljesen hiteles választ tudok adni, mert most csináljuk a második lombikot a Budai Meddőségi Centrumban. Mindkétszer long protokolt írtak elő. Esetemben az első lombik - idén júniusban - 150 ezerben volt és szerintem hasonló lesz a mostani is, ha hasonlóképpen reagálok az injekciókra, mert ugyanazokat írták fel most is.
2010. okt. 19. 15:06
 20/22 anonim ***** válasza:

kedves Grófházi!

én debrecenbe készülök inszemre, neked mi alapján döntötték el, hogy inszem, vagy lombik legyen? nagyon szerencsés vagy, hogy az első sikerült..

2010. okt. 19. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!