Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Háromszor teszteltem. Mind a...

Háromszor teszteltem. Mind a három alkalommal megjelent rajta a két csík, de míg a kontroll csík erős, addig a másik nagyon, nagyon halvány. Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Bizonytalan vagyok.Dec. 8-án volt az utolsó menstruációm első napja, a termékeny időszakban együtt voltunk többször is. Most tartok a ciklus 26. napján és tegnap csinálta két Lily tesztet, ma pedig egyet reggel. Mind a három alkalommal megjelent rajta a két csík, de míg a kontroll csík erős, addig a másik nagyon, nagyon halvány. Semmi tünetet nem érzek, esetleg egy kis mellérzékenység. Volt, hogy érzetem némi alhasi fájdalmat, mintha meg akarna jönni, de ez most enyhült.Szerintetek sikerült?
2008. jan. 3. 09:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Azt hiszem én megkockáztatok egy Gratulációt!!!!

A Teszt nagyon ritka esetben hazudik,főleg három:-)

A csík azért halvány,mert még nincs megfelelő mennyiségü Hcg a szervezetedben.Várj 3-4 napot,aztán ismételd meg,akkor már biztos határozottabb lesz a második csíkocska is!Gratula:-)

2008. jan. 3. 09:25
 2/4 anonim válasza:
Szia!Szerintem tuti,hogy terhes vagy,4 gyermekem van,soha nem hazudott a teszt.gratula!!
2008. jan. 3. 09:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Gratulálok:)
2008. jan. 3. 09:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is gratulálni szeretnék, szerintem mindegy hogy halvány vagy nem halvány a csík az csík. Egyébként még nem feltétlenül fontos terhességi tüneteket érezned, ilyen korán én csak azt vettem észre, hogy nem jött meg és semmi más tünetem nem volt, majd egy kicsit később.

Várj még egy pár napot és ha gondolod csinálj még egy tesztet, azon már biztos, hogy erősebb lesz a csík.

(22. hetes kismama)

2008. jan. 3. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!