Lehetséges ilyen?
Figyelt kérdés
Ez a 3. hónap, hogy ovulációs tesztet használok. Előző két hónapban 10. ciklusnaptól kezdtem használni, kB így jól is mutatta. De ebben a hónapban a 6. naptól kezdtem csinálni és a tegnapi már majdnem olyan erős volt mint a kontról csík, ma viszont már halványodott. Elvileg csak jövőhéten kellene peteérésnek lenni, mert még csak a ciklusom 9. napján vagyok. 29 naposak a ciklusaim. Lehet, hogy mégis ilyen korán volt peteérésem vagy normális ha ilyenkor is van majdnem pozitív ovu teszt?!2022. szept. 17. 15:37
2/7 anonim válasza:
Normális, hogy ingadozik. Tesztelj tovább.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor viszont jóval korábban kéne megjönnie ugye?
2022. szept. 17. 18:13
5/7 anonim válasza:
Azért még pár napig én még tesztelnék, mert nem teljesen egyforma a két csík.
Viszont az ovuláció időpontja változhat, sőt, nekem mindig különböző napokon történik. Eddig a legkorábbi a c.n.12.napon volt nekem. A legkésőbb a 22.ciklusnapon volt.
6/7 anonim válasza:
Igen korábban jön meg ha előbb van ovu, az ovu utáni napok száma állandó, nekem a 15.napon jön meg ovu után.
7/7 A kérdező kommentje:
Azért reménykedem benne nem most volt, tesztelek tovább.
2022. szept. 18. 07:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!