Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mèg mennyi idönk van?

Mèg mennyi idönk van?

Figyelt kérdés

Sziasztok....

Kezdő vagyok ebben a tèmàban. Lenne kedves valaki segiteni?

Sajnos csak most volt alkalmam ovulàciós tesztet csinàlni. Nem ragaszkodom hozzà de sajnos nem minden hónapban van peteèrèsem (mult honapban voltam pont orvosnàl, ő azt mondta lesz de sajnos mègsem volt)ès igy próbàlom követni. Nos ma volt lehetősègem nèzni (ràadàsul utolsó darab volt a dobozban mert elfelejtettem venni)mert hètfőig nem leszünk itthon ès nem is olyan helyen leszünk ahol èppensèggel megoldható az együttlèt. Naszóval a teszt màr nem halvàny, erősödik de mèg csak fele olyan rozsaszin mint a control. Tudom hogy teljesen erős vagy controlnàl erösebb csik esetèn mèg 12-36-48 óra lehet a pete kiszabadulàsig de igy vajon a hètfö este mèg jó lehet? Ha ciklushoz mèrem is kedd-szerda lenne, a 14. Nap de tudom, hogy ez sem törvènyszerű minden nőnèl. Ezidàig kèt-hàrom naponta voltunk együtt ahogy èpp jolesett. Nyilvàn nem parancsra meg na most kell gyere aztàn durr bele akarjuk. De jó lenne ha kb belőhetnèm mi lenne az a nap amikor tènyleg. Ezidàig ugy nèz ki nem sikerült eltalàlni.

Köszönöm ha valaki normàlisan vàlaszol.

2022. szept. 17. 11:03
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Amikor én csináltam tesztet egyik reggel, akkor fele olyan erős volt a tesztcsík mint a kontroll. Előtte való este voltunk együtt és összejött a baba. :)
2022. szept. 17. 11:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hétfő este is jó lehet, de nem törvényszerű. Kedd és szerda jött ki nekem is. Ha jól esik, akkor próba szerecsen. Hány éves vagy? Van bármi egészségügyi probléma, ami útjában állhat a fogantatásnak?
2022. szept. 17. 11:08
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
2/2 vagyok, előző 1-esnek gratulálok :)))
2022. szept. 17. 11:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Mi tegnap elött este voltunk utoljàra együtt. Hàt, remèlem ez is jó igy... Meglàtjuk mi lesz hàtha vasàrnap is sikerül egy alkalom (jobbhijàn megoldjuk valahogy )🙂
2022. szept. 17. 11:09
 5/6 A kérdező kommentje:

2/4.

34 leszek novemberben. Màr van egy kisfiam, ő kb 4 hónap alatt sikerült, nem volt problèma nàla. Most mult honap elejèn volt egy termèszetes uton való vesztèsem, de szèpen kiürültem. Kontrollon minden jó volt. Remèlem sikerül a kistesó...

2022. szept. 17. 11:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok sikert kívánok és boldogságot! 💞👶🏻
2022. szept. 17. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!