Mèg mennyi idönk van?
Sziasztok....
Kezdő vagyok ebben a tèmàban. Lenne kedves valaki segiteni?
Sajnos csak most volt alkalmam ovulàciós tesztet csinàlni. Nem ragaszkodom hozzà de sajnos nem minden hónapban van peteèrèsem (mult honapban voltam pont orvosnàl, ő azt mondta lesz de sajnos mègsem volt)ès igy próbàlom követni. Nos ma volt lehetősègem nèzni (ràadàsul utolsó darab volt a dobozban mert elfelejtettem venni)mert hètfőig nem leszünk itthon ès nem is olyan helyen leszünk ahol èppensèggel megoldható az együttlèt. Naszóval a teszt màr nem halvàny, erősödik de mèg csak fele olyan rozsaszin mint a control. Tudom hogy teljesen erős vagy controlnàl erösebb csik esetèn mèg 12-36-48 óra lehet a pete kiszabadulàsig de igy vajon a hètfö este mèg jó lehet? Ha ciklushoz mèrem is kedd-szerda lenne, a 14. Nap de tudom, hogy ez sem törvènyszerű minden nőnèl. Ezidàig kèt-hàrom naponta voltunk együtt ahogy èpp jolesett. Nyilvàn nem parancsra meg na most kell gyere aztàn durr bele akarjuk. De jó lenne ha kb belőhetnèm mi lenne az a nap amikor tènyleg. Ezidàig ugy nèz ki nem sikerült eltalàlni.
Köszönöm ha valaki normàlisan vàlaszol.
2/4.
34 leszek novemberben. Màr van egy kisfiam, ő kb 4 hónap alatt sikerült, nem volt problèma nàla. Most mult honap elejèn volt egy termèszetes uton való vesztèsem, de szèpen kiürültem. Kontrollon minden jó volt. Remèlem sikerül a kistesó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!