Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Escapelle esemény utáni...

Escapelle esemény utáni tabletta, teherbeesés?

Figyelt kérdés
Szeptember 6-án ért véget a menzeszem, és szeptember 10-én voltunk együtt. Gumiprobléma miatt vettem be Escapelle esemény utáni tablettát, 35 órával az aktus után. Mennyi esélye van annak, hogy teherbe estem? Mikor tesztelhetek leghamarabb?
2022. szept. 16. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Elvileg még jóval peteérés előtt történt a "baleset" ,így meg, hogy bevetted a tablettát , pláne nem hiszem ,hogy gond lenne.
2022. szept. 16. 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:
30 óra elteltével vettem be, ciklus végén, a biztonság kedvéért - de már feleslegesen
2022. szept. 16. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Hűha ez az esély látogatás olyan hasznos választ nem tud adni. Nekem pl. 10 napon volt pè.-m, 4 nappal a menzi után . Nekem rövidebb ciklus is van néha, így lehet ezt a tízedik napon. Megtettél mindent amit lehet, most várni kell, de nagyon ritkán van úgy, hogy terhesség alakul ki esemény utáni után.
2022. szept. 17. 21:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Ma délelőtt elkezdtem kicsit barnázni. Olvastam, hogy mellékhatásként jelentkezhet ilyen a bevételt követő egy héten belül, mert a gyógyszerben lévő progeszteron leválasztja a méhnyálkahártyát. Ennek fényében kisebb az esély arra, hogy terhes lettem?
2022. szept. 18. 17:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez jó jel lehet Rád nézve, igen.
2022. szept. 19. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!