Itt ugyanúgy ti is rohadt idegesítőek vagytok.
Nem fogok itt veszekedni senkivel.
Próbálom lezárni a temát folyamatosan veletek de írogattok egyfolytában mert nem tudtok leállni.
Amúgy meg mi ez ovi?
Fogod a pártját 😀
Véletlen sem lehet valakinek más a véleménye mint neked.
Ha annyira próbálod lezárni a témát, akkor minek válaszolsz?
ha nem reagálsz semmire, előbb utóbb megunják, hogy egymás között beszéljenek a tesztjeidről, a folyamatos visszajelzéseiddel tartod fenn a kommenteket.
ha eltűnik a kérdező, általában lehal a komment-szekció is.
ha annyira zavar, akkor ignoráld, aztán ha tesztelsz holnap, majd visszajössz, ha akarsz.
ha én valamivel nem akarok foglalkozni, akkor azzal nem fogok, de te is tapadsz a válaszokra, mint pulira a bogáncs, aztán csodálkozol, hogy nem eresztik a témát el, mint foxi a lábtörlőt, ha már nagy hasonlítgatásba kezdtem.
Biztos van jobb dolgod is, szép napot, ne válaszolgass, akkor neked sem fog senki írni. Nem egy bonyolult történet.
Ebben az esetben én holnapig lezártnak tekintem a dolgot.
Kíváncsi vagyok ki fog még mindig magyarázni ezek után is. 😀
Sziasztok :)
"Már megvettem. Viszont csak 10-es erősségűt találtam csak ugyanebből a márkából."
Most vagy a kínálat nagyon szegényes sógoréknál, vagy a kérdező berendezésében van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!