Ovuláció után meddig normális a hőemelkedés?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 12.dpo-n, eddig nem mértem a hőmet, most is csak azért mert pár nappal ovu után úgy éreztem hőemelkedésem van, ezért délután mértem, ami 37.4 lett, az utóbbi 5-6 napban pedig minden reggel 37.2.
Meddig normális a reggeli hőemelkedés? Alapból 36.5 körül szokott lenni. Jelezhet terhességet vagy ne reménykedjek?
2022. szept. 12. 17:29
1/2 anonim válasza:
Nekem aznap szokott leesni, amikor megjön, tehát ez jelenthet még akármit, de az hogy feljebb ment az jelenthet jót is. Drukkolok🤞🏻😊
2/2 anonim válasza:
Nekem is volt, hogy aznap jott meg, hogy leesett. De általában csokkent a vege a fele. Persze olyankor mikor nem, mindig biztam benne, hogy naaaa talan. Aztan persze egy olyan honapban jott ossze, amikor nem mertem, pedig kivancsi lettem volna milyen a terhes gorbem 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!