Két mensi kimaradás után megcsináltam a tesztet végre, pozitív lett, boldog vagyok hogy terhes lettem nem kell rosszra gondolnom. Ugye nem gond ha jövöre tudok orvoshoz menni?
Szia, nem csak a mindenrendbenvan miatt kellett volna menned. Így a 12hetes uhra hogy jutsz el !az Kötelező!? Jó hogy egy hónapod van saccra, de kiesik minimum két hét, rohanva fogsz elintézni nagyon sok mindent... Ejnye.
Amúgy gratulálok a babádhoz
Kellemes Ünnepeket
Szerintem menj el még idén orvoshoz, holnap még egészen nyugodtan mehetsz Sztk-s rendelés is van még. Minél hamarabb menj orvoshoz. Késő lesz már jövőre menni!
Gratulálok én is a kicsihez!Sok boldogságot!
Laza csaj! Cseppet sem szívbajos! Most már elég lesz, ha csak akkor mész, ha már jönnek a jóslók...
De a 12. hétig egy csomó mindent el kell intézni (pl terheskiskönyv, vérvétel, vizelet, fogorvos, nődokinál UH, ami kimutatja az esetleges méhen kívüli terhességet stb).
Ennyit várni? Ez teljesen felelőtlenség! Szerintem holnap spurizz dokihoz!
Én az 5. héten dokihoz rohantam, hogy minden rendben legyen! Azóta, vérvétel, UH, házi orvos stb...
Karácsony után megyünk a 12. hetes UH-ra! Már nagyon várjuk!
Szerintem nem kéne lehordani azért mert eddig nem csinált tesztet, mert úgy gondolta hogy nem terhes hanem más miatt nem jött meg neki!
Kérdező! Azért ha tudsz menj el dokihoz holnap, hisz fontos lenne! Azért gratulálok és sok boldogságot, reméljük minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!