Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 napja késik semmi tunetem...

3 napja késik semmi tunetem nincs rá hogy megjön illetve voltak de elmúltak csináltam egy tesztet ami kazettás és pozitív lett de egyből ahogy szivodot fel és ez kb 5percig volt pozitív után eltűnt volt már ilyen valakinek vagy ehhez hasonló/!?

Figyelt kérdés
2022. szept. 9. 11:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen minden kép fogok köszönöm
2022. szept. 9. 12:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

12. Butaságot írsz. Ha eltűnt a csík, akkor fix, hogy ott sem volt igazából.

Ilyen formában nem tud "rosszul működni" a teszt, ezt már csak a faék egyszerűségű működési mechanizmusa sem teszi lehetővé...

2022. szept. 9. 12:58
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, kapaszkodj meg: van olyan, hogy egyszer csak változik a ciklus, és terhesség nélkül is késik. Sőőőőt, olyan is van, hogy egy komplett hónap kimarad csak úgy. Teljesen normális dolog.
2022. szept. 9. 12:59
 14/15 anonim ***** válasza:
A Mono Teszt nagyon csalós amúgy is
2022. szept. 9. 15:05
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem ismerem ezt a tesztet az volt rá írva 10 napos terhességet is kimutat
2022. szept. 9. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!