Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Együttlét után hány nappal...

Együttlét után hány nappal tesztelhetek? 29-én voltunk együtt a párommal pé. előtt egy nappal, olyan türelmetlen vagyok, tehát ma vagyok a 10.-ik napon és 13ára nem várom.. Ma csináltam egy tesztet de az sajnos negatív lett. Köszönöm előre is!

Figyelt kérdés

2022. szept. 8. 22:25
1 2 3 4
 21/36 NTBS ***** válasza:
Bármikor.
2022. szept. 14. 12:15
 22/36 A kérdező kommentje:
Kedves 20.as válaszoló!:) 14 éve menstruálok és egyszer sem volt menstruáció előtti barnázásom. Gőzöd sincsen arról, hogy mennyire vagyok görcsös és mennyire nem.. Ha rosszindulattal válaszolsz akkor inkább ne tedd! A többieknek köszönöm szépen a válaszát🤗 Akkor sem keseredek el, ha ebben a hónapban nem jött össze :)
2022. szept. 14. 12:27
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Én drukkolok, hogy hátha mégis sikerült. ❤️
2022. szept. 14. 12:29
 24/36 anonim ***** válasza:
51%

"Kedves 20.as válaszoló!:) 14 éve menstruálok és egyszer sem volt menstruáció előtti barnázásom."

Kedves kérdező, én ezt elhiszem, csak egy fontos dolgot hagysz figyelmen kívül: mindig van egy első alkalom.

Sajnálom, ha szerinted ez rosszindulat, holott csak objektivitás.

Azt írod: "Gőzöd sincsen arról, hogy mennyire vagyok görcsös és mennyire nem."

Kedves kérdező, azzal kezdted, hogy ovuláció utáni 10. napon teszteltél abban bízva, hogy nálad hamarabb kimutatja. Negatív lett. Teszteltél ma a nemvárt napján. Negatív lett. Most azzal hitegeted magad, hogy azok közé tartozol, akiknél csak soknapos késés után mutatja ki... De, ezek alapján van róla "gőzöm", hogy mennyire lehetsz görcsöd...

De, el fogsz keseredni, mert láthatólag nem csak reménykedsz (ami normális), hanem áltatod is magad (ami már gond).

2022. szept. 14. 12:38
 25/36 A kérdező kommentje:
23as nagyon cuki vagy köszönöm szépen❤️🙈
2022. szept. 14. 13:03
 26/36 anonim ***** válasza:
83%

Csak a barnázáshoz hozzá szólva nekem évek óta úgy jött meg hogy előtte 2-3 nappal volt egy kis barnám/pecsételő vérzésem.

Legutóbb mikor előtte 2 napig nem volt semmi akkor mertem bízni hogy sikerült és a nemvárt napon lett halvány a tesztem, másnap pedig egy másfajta teszt is pozitív lett.

Ne keseredj el,de nem szabad görcsösen akarni.

2022. szept. 14. 14:11
 27/36 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon szépen köszönöm a válaszodat, persze értem nyilván nem is vagyunk egyformák csak szimplán nálam ilyen még nem volt azért volt furcsa😊
2022. szept. 14. 17:01
 28/36 A kérdező kommentje:
24es. Légyszives olvasd már el figyelmesebben amit írtam ha már hozzá szólsz rosszindulatka🤣 Nem ma teszteltem negatívat, hanem a nem várt napján 13.ÁN🤦🏽‍♀️Itt éled ki magad az interneten vagy mi bajod van? Mások is írtak olyan válaszokat, hogy majd a következő hónapban sikerül most lehet, hogy nem jött össze stb stb. Viszont semmi rossz indulatot nem látok az Ő írásaikban ellenben a tiéddel, hát azt inkább hagyjuk is. Mellőzd magad innen szerintem 😊
2022. szept. 14. 23:45
 29/36 anonim ***** válasza:
69%
Tesztelték újból ?
2022. szept. 15. 09:25
 30/36 A kérdező kommentje:
Teszteltem, 18.–án és akkor még ugyanúgy negatív volt a teszt.. Azóta sem jött meg, iszonyú hányingerrel küzdök. A melleim nagyon feszülnek és a derekam is eléggé fáj.. Hát tényleg nem tudom mi lehet.. Mindig csalódás a negatív teszt ezért tegnap és ma nem is teszteltem..
2022. szept. 20. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!