Együttlét után hány nappal tesztelhetek? 29-én voltunk együtt a párommal pé. előtt egy nappal, olyan türelmetlen vagyok, tehát ma vagyok a 10.-ik napon és 13ára nem várom.. Ma csináltam egy tesztet de az sajnos negatív lett. Köszönöm előre is!
"Kedves 20.as válaszoló!:) 14 éve menstruálok és egyszer sem volt menstruáció előtti barnázásom."
Kedves kérdező, én ezt elhiszem, csak egy fontos dolgot hagysz figyelmen kívül: mindig van egy első alkalom.
Sajnálom, ha szerinted ez rosszindulat, holott csak objektivitás.
Azt írod: "Gőzöd sincsen arról, hogy mennyire vagyok görcsös és mennyire nem."
Kedves kérdező, azzal kezdted, hogy ovuláció utáni 10. napon teszteltél abban bízva, hogy nálad hamarabb kimutatja. Negatív lett. Teszteltél ma a nemvárt napján. Negatív lett. Most azzal hitegeted magad, hogy azok közé tartozol, akiknél csak soknapos késés után mutatja ki... De, ezek alapján van róla "gőzöm", hogy mennyire lehetsz görcsöd...
De, el fogsz keseredni, mert láthatólag nem csak reménykedsz (ami normális), hanem áltatod is magad (ami már gond).
Csak a barnázáshoz hozzá szólva nekem évek óta úgy jött meg hogy előtte 2-3 nappal volt egy kis barnám/pecsételő vérzésem.
Legutóbb mikor előtte 2 napig nem volt semmi akkor mertem bízni hogy sikerült és a nemvárt napon lett halvány a tesztem, másnap pedig egy másfajta teszt is pozitív lett.
Ne keseredj el,de nem szabad görcsösen akarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!