Időntúli Predictor Early ?
Sziasztok!
Van már egy 3 éves kisfiam, és “tesó projekt van”.
4 nap múlva nem kéne megjönnie. Mivel holnap lesz egy kis összejövetel nálunk, plusz nagyon durván szagérzékeny és fáradt vagyok 2 napja, így csináltam egy tesztet (délután) ,ami negatív lett. Kint felejtettem a pulton, 1 órával később ránéztem, és 2 csík volt már ott. De nem szürke, hanem ugyanolyan rózsaszín, mint a másik.
U.i. : Aki szeretne kioktatni, hogy a nem várt elmaradása után csináljak tesztet csak, az inkább bele se kezdjen, már mindegy! :-)
Járt valaki már így, és terhes volt? Nekem még sosem volt ilyen, pedig mindig ilyen tesztet használok.
A kép lehet nem adja annyira vissza, élénk rózsaszín a 2. Csík :)
Na mindegy, 4 nap múlva tesztelek újra
Nekem a predinél 6 nappal mensi előtt ahogy szívta fel már derengett a második csík, de viszont ennyire erős száradásim sosem volt.
Reggel ismételd meg és figyeld végig hogy dereng e ahogy megy fel a vizelet, lehet ezen is láttad volna csak sasolni kell😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!