Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha egy 10es érzékenységű...

Ha egy 10es érzékenységű teszt 11-12 dpo körül még negatív, később még lehet pozi?

Figyelt kérdés
tapasztalatok érdekelnek, akinek 11-12 dpo-n negatív volt a facelle, predictor vagy másmilyen 10es érzékenységű teszt, hányadik dpon lett először pozitív ezt követően?

2022. szept. 6. 10:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 10es! Ment a zöld!
2022. szept. 6. 10:58
 12/22 anonim ***** válasza:
72%
A predire is csak marketing fogás miatt van ráírva.Amúgy is fölösleges lenne annyira korán tesztelni,mert olyankor meg bármi lehet.Tudom 7-es,itt sokmindent nem lehet leírni,mert egyből elharapják a torkodat.Tapasztalom,hogy segítő szándékkal írt válaszra,alpári stílusban,személyeskedve jön a válasz,meg a politizálás(aminek meg amúgy semmi köze a dolgokhoz)csak azért,mert másmilyen válaszra számít a kérdező.
2022. szept. 6. 10:59
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem rád értettem kérdező.Sok másik kérdésnél tapasztaltam ezt.Örülök,hogy segíthettem.12 voltam
2022. szept. 6. 11:01
 14/22 anonim ***** válasza:
76%

Nem leszek népszerű de fix ovunál dpo 10-11nél már valami csíkszerű megjelenik a facelle ,predi teszten. Nyilván ha késöbb volt ovud akkor ciklushoz mérten késöbb lesz ott.

Az hogy ki és miért tesztel korán vagy késöbb az legyen a saját problémájuk!

Azért a hiú ábrándokba kergetni magunkat full felesleges!

Üdv egy sokat tesztelő!

2022. szept. 6. 11:21
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Mondjuk ha fix az ovu, akkor nem szokottt.
2022. szept. 6. 11:53
 16/22 anonim ***** válasza:
84%
Az én tapasztalatom az, hogy fix ovunál a Facelle ha 11. Dpon negatív, akkor az is marad. Tudom, nem ezt akarod hallani és biztosan van kivétel, de sok reményt nem fűznék hozzá.
2022. szept. 6. 12:11
 17/22 anonim ***** válasza:
64%
Ha fixen tudod az ovud, mert használsz pl lh tesztet akkor igen..12.dpo-n a negatív 10-es testt az negatív...de úgy vettem észre, hogy 11.dpo-n is ha negatív akkor az marad, de talán ott még az az egy nap beleférhet. De 12-őn 100% legalább halványan, de pozi lesz terhesség esetén. Ha nem tudod az ovud, akkor azt se tudod hol tartasz.
2022. szept. 6. 12:24
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 11.dpo-n már nagyon halványan de pozitív volt a facelle teszt és késés után lett szintén halványan pozitív az x-epil.

Ha 14.dpo-n is negatív akkor valószínű nem sikerült a hónap.14-dpo-n azért a 10-es teszt fix ovulációnál már halványan de be kell hogy jelezzen.

16.dpo-n pedig már azért egyértelműbb szokott lenni.

2022. szept. 6. 13:08
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ha 11 dpon -, akkor az is marad.

8-9dpon lesz nekem +

2022. szept. 6. 13:17
 20/22 anonim ***** válasza:
72%

Terhessége válogatja, van akinek nagyon korán pozi van akinek egy hét után is csak éppen hogy, ugyan ez van akinek 6 hetesen van szivhang a babának van akinek csak 8.

Egyébként nekem nemvárt előtt 2 nappal full negatív volt, 2 nap késésnél meg erős pozitív.(mind a kettő predi volt.)

2022. szept. 6. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!