Van olyan nő aki egyedülállóként vállalt gyereket?
Figyelt kérdés
Olyan nő társakat keresek, akik egyedülállók voltak mikor gyereket vállaltak. Hogy jött össze a gyerek? Havertól, vagy esetleg van valami hivatalos módja is külföldi klinikákon? Itthon tudom, hogy nincsen.2022. szept. 4. 21:31
1/18 anonim válasza:
Normális nő nem akar egyedül gyereket vállalni olyan módon, hogy valakivel szándékosan felcsináltatja magát. Azt ne felejtsd el, hogy attól a pillanattól fogva, hogy terhes leszel így, nem csak te válsz anyával, hanem az a férfi is apává, akit akár egy életre megnyomoríthatsz képletesen szólva.
2/18 anonim válasza:
Spermabank. Havertól? Jesszus de gáz gondolat...
3/18 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Gondolom ezt a kérdést is te írtad ki. Kezeltesd magad, de tényleg...
4/18 A kérdező kommentje:
Nem akarok senkit sem megnyomorítani egyrészt, másrészt aki vállalja a donorságot, tudja hogy mit vállal, ahogy én is. Leülhet ám 2 ember anonim módon is beszélgetni a dologról, hogy senki se tudjon később a másiknak betenni. Tehát lehet ezt teljesen normálisan is intézni. És mivel én sem akarok senkitől semmit követelni, így elvárom a másiktól is ugyanezt, és aki van hozzá elég intelligens, azzal működhet ám a dolog.
2022. szept. 4. 21:46
5/18 anonim válasza:
Szánalmas vagy. Inkább keress fel egy pszichológust.
6/18 A kérdező kommentje:
Nem én írtam ki azt a kérdést, és pszichológus meg a sok ítélkezőnek kellene!
2022. szept. 4. 23:48
7/18 anonim válasza:
Barátnőm. Tiniként szexuálisan zaklatták, így nem akart párkapcsolatot, de gyereket szeretett volna. Egyéjszakás kalandból lett terhes.
Nehéz terhessége volt, már a 10. héttől táppénzen volt vérzés és rosszullét miatt, nem tudott dolgozni, így eléggé megcsappant a félretett pénze.
Szülés után is, a kisfiú nagyon nehéz baba volt, sírós, hasfájós, nagyon keveset aludt. 3 hónapos korában kiderült a tejfehérje allergia, és az éretlen idegrendszer.
Nem akarom hosszú lére ereszteni, de megbánta, nincs segítsége, napról-napra élnek. Jól gondold át, megéri e, mert nem tudhatod mit hoz az élet.
8/18 A kérdező kommentje:
Barátnőd. Aha. Tegnap egyéjszakás kalandból terhes lett, és mára már azt is tudni, hogy milyen a gyerek. Vicces vagy te.
2022. szept. 5. 06:40
9/18 anonim válasza:
Miért akarsz kitolni a gyerekeddel? Miért lesz jó neki, ilyen hátránnyal indulni? Önző vagy, nem is kicsit, ráadásul te is szenvedni fogsz.
10/18 A kérdező kommentje:
Aki szenved a gyerekétől, az jobb lett volna ha nem is vállalja. Nem tolnék ki senkivel sem, és a gyereknek sem rosszabb, mint egy alkoholista, vagy naplopó, élősködő apával, vagy olyannal aki 0-24ben “dolgozik”, csak otthon ne kelljen lennie.
2022. szept. 5. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!