Mikor teszteltél leghamarabb?
10-11 dpo teszteltem és nem éreztem semmit csak nem bírtam ki mert annyira kíváncsi voltam.Ja beágyazódási vérzés volt mondjuk de azt hittem meg akar jönni a menzeszem hamarabb viszont csak egy kis barna maszatolás volt.
(Nem sikerült végül de mondjuk nem is ez volt a kérdés)
Sosem tudom mikor fog megjönni, max a hetet lehet belőni.
Az első baba nem volt tervezve, escapellét is vettem be, aztán mikor már tényleg régen jött meg akkor csináltam tesztet.
A 2. tervezett volt, az első együttlét után 17 nappal teszteltem.
Semmi tünet nem volt, csak kíváncsi voltam
9.dpo-n csak úgy előztem az utolsó 10-es tesztemet. Előtte soha nem teszteltem ilyen korán, általában mensi előtt egy nappal teszteltem.
Persze hómező lett. Másnap viszont furán megszédültem és másképp fájt a hasam meg egész nap émelyegtem. 10.dpo-n délután a facelle teszt pozi lett. Szaladtam két másik tesztért, azokon is derengett. Az émelygés állandó volt 10.dpo-tól kb 20.hétig.
LH tesztet használtam és görbét is vezettem.
Utolsó terhességemnél 8dpon, de tényleg alig látszott, másnap már látszott jobban.
Eddig 9 dpon lett mindig + a tesztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!