11/22 anonim válasza:
kedves kérdező, valamit látok én is.
vegyél rossmannban facelle 10-es tesztet.
én is 26-27 körül ovuláltam, vasárnap reggel fogok először tesztelni, hátha.. :) de lehet, hogy még korai lesz.
12/22 A kérdező kommentje:
És azt a facelle tesztet hol tudok venni ?
Akkor nem csak én képzelem oda ahogy szuvta meg magát úgy jót is ki elég halvanyka de hatha
Amúgy neked biztos az ovud napja?szurkolok neked 11es
2022. szept. 2. 07:23
13/22 anonim válasza:
facelle tesztet csak a rossmannban, ezt: [link]
nekem biztos volt az ovum, mert ovulációs tesztet csináltam, illetve hőgőrbét is vezetek. én is szurkolok neked :)
14/22 A kérdező kommentje:
Nekem a ovusnyákból tudom
Te most így hányadik dpo napon vagy?
2022. szept. 2. 07:48
15/22 anonim válasza:
az applikáció szerint 8.dpo. de ez beleszámolja az ovuláció napját is. ezt sosem tudom, h hogyan kell számolni, hogy az ovu napja az első, vagy az ovu utáni az első... vasárnap lesz ezek szerint a 10.dpo, azért akkorra tervezem az első tesztelést, 10es érzékenységű facelle teszt talán mutatná már reggeli vizeletből. ha nem akkor várok még 2 napot, és kedden újra tesztelek :)
16/22 A kérdező kommentje:
Ja ezt én se értem új vagyok ebbe csak az a fura sokaknak már a beágyazodás után ki kutatja a teszt nekem is fura hisz látod mintha ott lenne halványan
2022. szept. 2. 08:01
17/22 anonim válasza:
hát elvileg a megtermékenyüléstől számított 7. napon kezdődik a beágyazódás, ilyenkor már termeli a szervezet hcg-t.
18/22 A kérdező kommentje:
Ja ezt én is olvastam akkor nekem ez korai nem?mondjuk nem lehet biztosra tudni mikor volt ovulációm
2022. szept. 2. 08:14
19/22 anonim válasza:
hát szerintem vegyél facellét és próbáld meg te is vasárnap reggel :) aztán majd írj hogy mi lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!