Napközbeni hőemelkedés jelezhet korai terhességet? Semmi egyéb tünetem nincs.
Figyelt kérdés
2022. aug. 29. 18:08
11/24 anonim válasza:
Jaj utolsó látom te sem érted!
Ő már terhes!
Az fel sem merült az agyában hogy meleg van és pára!és az is lehetettlen hogy nem minden ciklus egyforma.
Kérdező GRATULÁLOK A BABÁHOZ!!!!
12/24 A kérdező kommentje:
Olyan terhességről beszélek, hogy másodszor vagyok terhes. Már szültem egy gyermeket. Vele amikor terhes voltam sem volt magas hőm sem reggel, sem napközben dem. 🙂 nem tudom miért nem érthető ez.
2022. aug. 29. 18:41
13/24 anonim válasza:
Minek kérdést kiírni, ha ennyire biztos vagy a dologba? És nem fogadod el az ellenkező választ
14/24 anonim válasza:
Mint írtam már vegyél egy tesztet ha ilyen megérzésed van vagy menj el hcg vérvételre ami 3-4000 Ft-ba kerül és nem kell találgatni.
15/24 A kérdező kommentje:
Semmi olyat nem írtam szerintem, hogy nem fogadom el. Szimplán le írtam hogy mi van, és kötözködsz...😊 Majd jelentkezek, hogy mi lett a vége.
2022. aug. 29. 18:45
16/24 anonim válasza:
Szimplán leírták ,hogy semmit sem jelent de te állítod ,hogy nálad jelent!akkor kivel is van gond?
17/24 anonim válasza:
Ó nekem az utolsó 3 ciklusban ugyanolyan volt a hőgörbém. :)
2 sikertelen ciklus majd most csak sikerült. Az egyetlen különbség nemvárt előtti reggel volt, nem esett le a hőm, de addig nagyon hasonlított a sikertelen ciklusokhoz. Szóval tényleg nincs semmi különbség. Tök jó, ha megvolt az ovulációd, de a hőmérés sajnos másra nem jó pláne ilyen korán.
18/24 anonim válasza:
Szerintem már tesztelned sem kell. A kiságyat is megrendelhetitek a babának. 😄
19/24 A kérdező kommentje:
Már meg van mindene köszi 😉
2022. aug. 29. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!