Akinek nem középidőben volt ovuja hanem később az mikor tesztelt pozitívat?
Ha később van ovu akkor később van a nem várt is. Tehát annyival később lesz pozi a teszt is. Ha nem tudod az ovud, akkor tippelni sem lehet. Ha lh teszt nem volt pozi, akkor nem volt ovud. Ha nincs ovu, akkor nem lehet tudni, hogy mikor jön meg. Nekem ovu nélkül általában időre megjön, de volt olyan is, hogy egy mensi simán kimaradt illetve egyszer csak a harmadik esedékes mensi jött meg.
Ha nem fáj semmi a dokival is ráérsz a következő mensi elmaradásnál. De persze nem baj, ha korábban mész. Alapvetően 14 nappal ovu után pozi lenne bármikor bármilyen teszt. Nekem 10 nappal ovu után is pozi lett. Ha van esély, hogy több mint egy hetet csúszott az ovud, akkor van remény babára...de azért ennek esélye napról napra csökken.
Kitartás, tudom vacak ez a bizonytalanság. Nekem most 16-17ciklusnap helyett 26. Ciklusnapon lett pozi az ovu teszt..... teljesen megkergült a ciklusom.. reménykedek babában, de úgy érzem nem sikerült most sem.
A tüneteid egyébként, ha terhesség okozná már pozi lett volna az a teszt :(
34 naposak a ciklusom,leghosszabb 42 napos volt.
34 napokkal 3 nap kesesnel negatív volt tesztem,és végül a 42 napokat vettem alapul így 41. Napon lett pozitív a tesztem
Ennyivel kisebb is a baba vagyis 2 héttel, mensi szerint 9+3 lenne de uh szerint és pozi teszt szerint is csak 7+3.
Remélem tudtam segíteni. Sok szerencset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!