Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetseges hogy terhes vagyok?

Lehetseges hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Abba hagytam a fogamzásgátló szedeset kB 2 es fel hónapja. Azután becsúszott egy óvszer baleset muszaly voltam bevenni egy esemény utáni tablettát. Ami jól felforgatta a ciklusom. Fogamzásgátló abba hagyása után nem is jött meg azóta a menstruációm. 21 éves vagyok egyébként. Policisztás petefészkem van sajnos. E közben voltam nőgyógyásznal és nem volt terhesség csak qbbyit mondott egy ideig biztos nem lesz menstruációm..És hogy nem kell egy ideig tartanom a teherbeesestol. Azóta is van valladekom rendesen, fehéres krémes. Pláne edzés után,de egyébként minden napos. Azóta.. igen volt hogy belem élvezett a partnerem véletlen. Na de engem ez a valladek izgat nagyon.. elvileg terheseknél így van. Nincs semmi fertőzésem. A rakszures vizsgálata is jó lett. Ti mit gondoltok?

2022. aug. 25. 21:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%

Véletlenül belédélvezett 😂 Jézusom. Amúgy zsepibe akart, csak pont ott voltál, ő meg megcsúszott gondolom 😁

Valahányszor olvasom ezt a szóösszetételt, hogy fehér krémes folyás, mindig elkap a hányinger. Válladékként még nem hivatkozott rá senki 😂 Terhesen nem krémes az a "válladék" 🤭, sokkal inkább bő és híg. Jobban aggódnék az miatt, hogy garantáltan nem értetted meg amit az orvosod közölni akart veled, vagy ő is egy észlény. Épeszű orvos nem mond olyat egy PCOS okán, hogy nem kell aggódnod a teherbeesés miatt.

2022. aug. 26. 07:43
 12/17 anonim ***** válasza:
8%

11. Akkor legyek én itt a negatív példa. (Mások szerint.)

Én PCOS miatt engedem, hogy a párommal (monogám kapcsolat) megszakításos módszerrel védekezzünk plusz naptár. A leghosszabb kapcsolatom van is így volt, az majdnem 3 év volt. Egyszer kaptam hormont (sárgatest, 3 hónapra) tavaly előtt. Jól szétcseszte a menzeszem.

Viszont ösztrogén hiányom van, kevés a hormonom, így ezért buzon meg a páromban és magamban is.

Tessék, lehet hurrogni. :)

Soha többet nem fogok hormonos szurit kérni, tabletta meg kizárva. Mindkettő méreg. :)

Elfedi a problémát, nem segít, esetlegesen mégnagyobbat csinál.

2022. aug. 26. 08:10
 13/17 anonim ***** válasza:

Kapcsolatomban*

Bízom*

Bocsi, autocorrect.

2022. aug. 26. 08:11
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Védekezés nélkül mindig van erre esély.
2022. aug. 26. 08:12
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelj!
2022. aug. 26. 08:17
 16/17 A kérdező kommentje:
Nen azt mondta az orvos hogy nem eshetek teherbe mivel pcom van.hanem hogy az ultrahang alapján egy darabig nem kell aggódnom a teherbeeses miatt és hogy mensim se lesz egy ideig
2022. aug. 26. 18:47
 17/17 anonim ***** válasza:
75%
Mindegy, hogy mit mondott, védekezés nélkül felelőtlenül szexelsz. Az a minimum, hogy bemenj egy drogériába, és vegyél 500Ft-ért egy tesztet, aktus után 2 héttel biztosat mutat.
2022. aug. 26. 18:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!