Teszt negatív, lehetek mégis terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok, kb két hete kezdődött hogy esténként illetve nap közben rám jön a rosszullét, hányinger illetve már hánytam is. Mindennapos hőhullámok, és hangulat ingadozások..konkrétan bármin el tudom magam sírni, és magam sem értem mert nem vagyok ilyen.. fogamzasgatlot szedek lassan egy éve. A mellem hirtelen el kezdett növésnek indulni, pedig azt hittem már esélytelen. Két tesztet csináltam mindkettő negatív. A mensim 1,5 hétre várható. Lehetek terhes?2022. aug. 22. 14:09
1/4 anonim válasza:
Ha a teszt negatív, akkor nem a hcg okozza a tüneteket, vagyis nem lehetsz terhes. Inkább valami vírus lappang benned, vagy bekepzeled.
2/4 anonim válasza:
Másfél hét múlva "mensiznél"? Kizárt, hogy terhesség miatt hánysz...
Inkább a fogamzásgátlót nem bírod. Menj orvoshoz, jelezd a panaszaidat és válts. Minimum tablettát, de inkább fogamzásgátlási módszert
3/4 anonim válasza:
Másfél héttel menstruáció előtt teljesen felesleges tesztelni. Ilyenkor még a beágyazódás sem kezdődött el, nem termelődik a szervezetedben HCG hormon, ami a terhesség miatti rosszulléteket okozhatná.
4/4 anonim válasza:
Egyre vadabbak az ilyen kérdések.. Jó, hogy nem aktus után van hányingeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!