Méhpempő tényleg segít a fogantatásban? Ciklust mennyire befolyásolja, ha eddig minden óramű pontossággal ment?
Sziasztok!
Mivel rengetek pozitívumot olvastam elkezdtük szedni a párommal a tiszta méhpepmpőt, elsődelegesen a teherbebesés reményében, amúgy meg maximum megerősíti az immunrendszerünket.
Valahogy a mensi után kezdtem el szedni, mert akkor hozta a futár, reggel éhgyomorra. 2 napja viszont abbahagytam, mert elutaztunk és nem vittem magammal. Azóta sem szedtem be. Ma vagyok a 30. ciklusnapom, elvileg mára nem vártam, hát se híre se hamva a mensinek, de tényleg semmi tünetem nincsen.
Lehetséges, hogy a méhpempő még így is felborította a ciklust, hogy már két napja nem szedem? Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata? Igazából bármilyen tapasztalatot szívesen fogadok ezzel kapcsolatban.
Nekem rendszeres menzeszem van, nem kuszált össze semmit.
Minden a régi volt, annyi hogy sikerült teherbe esni.
A párom nem volt még kivizsgáláson, én bízom benne, hogy ebben a hónapban összejön. Ha most sem, akkor sajnos muszáj lesz neki.
Ma van a mensim utolsó napja, még barnázok (mondjuk tegnap is barnáztam), ami nem szokott előfordulni. Ez lehet a méhpempő hatása. De ma reggel újra elkezdtem szedni. Végig nyomom még ezt a hónapot! Nagyon pozitívan állok hozzá. Szorítsatok csajok!
Sziasztok! Nos a tortenetem erdekes fordulatot vett. A mehpempot elengedtem mert nekem nem valt be, kitolta a menstruaciomat stb.
Idokozben kiderult, hogy a trombozispanelen talaltak egy kis bibit, igy ontorvenyuleg, amig el nem jutottam dokihoz, elkezdtem szedni aspirin protectet. Abban a honapban osszejott a baboca ❤️🎉 most toltom a 10. hetet. Januarban megyek vizsgalatra. Remelem minden rendben lesz!
Kedves Kérdező! Gratula! ☺️ Mennyi aspirin protected szedtél?
Nekem most a baratcserjes+Mio inozitolos hónap lett sikertelen, előtte a yam gyökeres sikeres volt, csak kémiai lett.agyaltam a mehpempon, de lehet az is csak bekavarna. Viszont az aspirin protectet kipróbálnám ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!