1/10 anonim válasza:
15. dpo-ig látok értékeket, ebből szerinted mit lehet megállapítani?
3/10 A kérdező kommentje:
Hat ezaz hogy 9re húzta a peteerest de viszont 11-en esett le a hőm....ma vagyok a 11dpon igy...de ha jol huzta be, akkor hnap kene megjonnie
2022. aug. 22. 08:54
4/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem babás görbe. Sajnálom.
5/10 anonim válasza:
Ha a 11 dpon vagy csimálj egy érzékeny tesztet és megtudod!
6/10 A kérdező kommentje:
Negatív 😊 hat mindegy majd legközelebb 😊
2022. aug. 22. 11:20
7/10 anonim válasza:
Egyébként elég alacsonyka az átlag hőd, nincs véletlen pajzsmirigy problémád?
8/10 A kérdező kommentje:
Voltam vérvételen, harmadik illetve a 21 ciklusnapon...allitolag minden rendben működik ugyhogy nemtudok róla :)
2022. aug. 22. 16:17
9/10 A kérdező kommentje:
Január ota probalkozunk, most kezdtem a homerozest meg eleg tudatlan vagyok benne hogy hogyan nez ki egy babás görbe :)
2022. aug. 22. 16:23
10/10 anonim válasza:
Nincs babás hőgörbe. Az ovut tudod igazólni utólag!nekem már megjön és akkkr esik le a hőm. Mindenkinek más. Nem fogsz előre látni semmit a hőböl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!