Lehetek terhes vagy mensi?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van ket gyerekem mar, de eddig egyiknel sem volt ilyen, ezert nem igazan tudom. Beagyazodasi verzes menstruacio elotti napokban lehet? 24-en kell megjonnie. Tegnap ota minimalis rozsaszines, barnas folyasom van. Terhessegi teszt negativ. Lehet baba? Vagy inkabb a mensi elojele? Ovulaciokor voltunk egyutt a parommal, 9-en. Azota 11 nap telt el, nem tudom, hogy ezt hogy szamoljak.😬
2022. aug. 20. 10:21
1/2 anonim válasza:
Nekem volt ilyen több ciklusban is. Volt, hogy baba volt (elveszítettük őket) és volt hogy mensit jelzett. Reménykedni lehet, de nem lehet biztosra megmondani egyelőre hogy mi ez
2/2 anonim válasza:
Tehát van már 2 gyereked, teszt negatív,de megkérded lehet e baba?! Hogy lenne már ha negativ a teszted?? Nem vagy terhes,valoszinü hogy meg fog jönni. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!