Fájhat, görcsölhet e a tűszőrepedés?
Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 08:20
1/8 anonim válasza:
Nem tudom biztosan, de clostit szedtem, és most kőzépidőben 3 napig gőrcsben volt a hasam. Vér nem volt, sem barna, csak gőrcs.
2/8 anonim válasza:
Szia! Nekem néha annyira fáj a peteérés, hogy fájdalomcsillapítót kell bevennem.
3/8 anonim válasza:
szia, igen fájhat.
Nekem van olyan hónap amikor nem nagyon veszem észre de volt már olyan is amikor azt éreztem most fog megjönni, fájt, görcsölt egy napig, este sem tudtam hason feküdni... (és tüszőrepedés volt, ovu teszt is igazolta)
4/8 ketteske válasza:
Nekem is görcsölni szokott a hasam, nincs ebben semmi különös.
5/8 anonim válasza:
Igen, nekem is fájt az az oldalam, ahol a tüsző megrepedt.
6/8 anonim válasza:
Nekem nagyon fáj, olyankor görcsölök, hányok, és hasmenésem is van , fájdalomcsillapítót kell szednem..
8/8 anonim válasza:
annyira fájt hogy egy vasárnap délután alig bírtam sétálni.
2 hét múlva meg is lett az eredménye :) + teszt.
Nekem nem szokott soha fájni a peteérés de ez a mostani nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!