9-es, rosszul tudod. Pubmeden is fentlevo kutatas igazolta, hogy az altaluk vizsgalt ferfiak 40%-anal minden esetben volt sperma az elovaladekban, a tobbinel sosem. 72 orankent vettek a mintat.
2022. aug. 19. 08:29
12/18 anonim válasza:
"20 mpig ki-be húzkálta"
1. "húzkálta" 🤣😂🤣
2. Te számolsz közben? Vagy stopperral méritek? 🤣
3. Ennyi ésszel nem kéne szexelnetek, "húzkálja" ki-ki magának, abból baj nem lehet.
2022. aug. 19. 10:54
13/18 anonim válasza:
Persze hogy lehetsz terhes.Nem tudom megérteni ezt a hazárdírozást.Pláne ha egyáltalán nincs tervben gyerek,és csak pár másodpercig tart a kockáztatás.Most akkor vagy húzzon gumit,vagy ha úgyis megvan az esélye hogy teherbe ejt, akkor mindegy lenne már hogy végig úgy csináljátok-e csak a végén száll ki.
2022. aug. 19. 10:55
14/18 anonim válasza:
11
Igen, azért volt benne, mert a spermium 5 napig életképes. Ha több, mint öt napja nem szexeltek mondjuk és a csávó sem masztizott, egészen biztosan nincs sperma az elovaladekban. Nem tudom rosszul, hidd el, nem szorakoznek vele én sem.
2022. aug. 19. 11:47
15/18 anonim válasza:
A spermium nem 5 napig eletkepes csak ugy barhol, a spermium 5 napig eletkepes a mehnyakban, a no testen belul. A vizsgalt alanyok elovaladekbol adtak le mintat, es azt vizsgaltak, nem a not.
2022. aug. 19. 12:43
16/18 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy a szabadban életképes :D nyilván az ideális környezetben.
De mint irtam korábban, az elovaladek önmagában nem tartalmaz spermiumot, a hugycsobol veszi fel az előző szexuális aktus soran nem kiurult mennyiséget.
2022. aug. 19. 13:36
17/18 anonim válasza:
16. És pl. éjszakai magömlésről hallottál-e?
Nem, nem csak szex és recska után lehet az előváladékban spermium.
20 másodpercért kockáztatni meg nettó baromság, akkor lőtte volna már telibe. Ugyanolyan veszélyes, de legalább az élvezeti faktor nagyobb.
2022. aug. 19. 13:43
18/18 anonim válasza:
Hát hallod, miharmincasok vagyokunk, házasok, két közös gyerek is van, szoktunk megszakítással védekezni, de ekkorát mi sem kockáztatunk, hogy épp ovu napján rakosgassuk be gumi nélkül. Azért ez ilyenkor para, ha nem akar gyereket az ember. Sürgősen tanulj meg nemet mondani a palidnak, mert előbb-utóbb felcsinál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!