10 mm-es tüsző a ciklus 21. napján. Mit jelent?
Figyelt kérdés
Mire kell gondolnom? 1 hét múlva kellene megjönnie a mens.nak / vagy nem...2008. dec. 21. 19:57
2/7 anonim válasza:
10 mm? Hát nemtudm, itt 25 mm-ről olvasok és a 13. nap környékén. Volt ovuláció? Mit mond a doki?
3/7 A kérdező kommentje:
igen, egyszer a 12. napon volt ovuláció. megéreztem. lehet még cikluson belül még egy?
2008. dec. 21. 20:40
4/7 anonim válasza:
Hát ha csak megérezted akkor az nem 100%... itt olyanokat olvasni, hogy a 13. napon 25 mm-es volt a tüsző, a 14. nap megrepedt. Nekem a 21. napon volt 200-es, és nem repedt meg a tüsző
5/7 anonim válasza:
Nem jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!Első válaszolonak:Olyat irjál már amit tudsz is!Ne tippelgess!
A 12. napon legalább 18.. esnek kell lennie.De 10mm es az nagyon kevés még a 12. napon is pláne a 21. napon.Ebből nemlesz baba mert nemtudott rendesen megérni.Nekem 20mm es volt a 11 napon és a dokim szerint innentől lehet baba. nekem volt 16 mm es abbol nemlett baba de a doki is kevésnek látta
6/7 A kérdező kommentje:
A 12. napon én éles szúró fájdalmat éreztem, mint általában igen, megérzem, hogy vmi történik!
Most megnézték a 21. napon a petefészkemet pco kizárása miatt. Az egyik oldalon volt még egy 10 mm-es ezen a napon. Elképzelhető, hogy egy másik! Cikluson belül.
2008. dec. 21. 21:30
7/7 anonim válasza:
Lehet de nekem pl. mindig éreztem a szurkálást és később mint kiis derült nemvolt peteérésem. szoval erre ne adj .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!