Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nem menstruálok lehetek...

Ha nem menstruálok lehetek terhes majd?

Figyelt kérdés
Sokan azt írják igen, mert a menzeszem rendszertelen, peteérés pedig mensi előtt van. Utoljára 3-4 hónapja jött meg.

2022. aug. 16. 17:40
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Nem, ezt kezelni kellene.
2022. aug. 16. 17:45
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Isteni csodával persze, amúgy meg kb esélytelen
2022. aug. 16. 18:05
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

Igen lehetsz, nekem volt olyan év, hogy összesen 2-szer jött meg, és még is teherbe estem, természetes úton. Nyilván sokkal nehezebb, mint annak, akinek rendszeres, de nem lehetetlen.

Bármikor lehet egy-egy kóbor peteérés, akkor is, ha ilyen rendszertelen a ciklusod.

Mindenesetre, ha eddig nem voltál még orvosnál, mindenképpen menj el és vizsgáltasd ki magad, mert millió ok állhat a kimaradás hátterében, és azok közül a legtöbb kezelhető.

2022. aug. 16. 18:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehetni lehetsz, de aki menstruál havi szinten, ott minden hónap esélyes ami 12, na te évi 1-2 re csökkented ha nem kezeled.

Így egész évbe 2 naponta együtt kell leni hogy nehogy lemaradj arról az 1 ovuról.

Menj dokihoz

2022. aug. 16. 18:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván lehetsz, fogalmad sincs a ciklusodról, hormonszintedről, hogy mikor ovulálsz, vagy egyáltalán lehetséges -e.

Nem nulla a valószínűsége, főleg, ha rendszeres szexuális életet élsz. Ettől függetlenül ez nem normális, ha akarsz/nem akarsz gyereket is kivizsgálandó probléma.

2022. aug. 16. 18:35
 6/9 anonim ***** válasza:
26%

Figyi kérdező ezt hány napig teszed fel ?

Tegnap meg ma is volt már egy kérdés ezzel kapcsolatban.

Kitalálom 17 éves vagy ? Lassan 18?

És április május óta nincs menzesz ?!

Elég legyen már ebből, TESZT + ORVOS

Ennyi.

2022. aug. 16. 18:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Öhmm, bocsi utolsó, de az nem én vagyok. Ezzel kapcsolatban nekem ez az egyetlen kérdésem….
2022. aug. 16. 18:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Többieknek köszi, el fogok menni egy dokihoz
2022. aug. 16. 18:55
 9/9 anonim válasza:
15%
Sziasztok ha menstruálok akkor lehetek terhes?
2022. aug. 18. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!