Hogyan enyhíthető az erős mellfajdalom?
Figyelt kérdés
Sziasztok 🙂
Elvileg most volt ovulációm 2-3 napja, ma reggel nagyon erős mellfájdalommal keltem. Gobdolom a hormonok dolgozhatnak. Van valami praktika, mit csináljak hogy ne fájjon ennyire? Mikor térzés voltam(elvesztettük elég korán) akkor is ugyan így ugyan ilyen erősen fájt, akkor se volt jó sehogy. Melltartóval szörnyű, anélkül is, ha maszirozom az a baj, ha nem érek hozzá akkor az..
mit szoktatok tenni ha ilyen szinten fáj? Mi segíthet?
2022. aug. 15. 09:42
1/4 anonim válasza:
Nincs megoldás csak túlélés :D Melltartó nélkül a legjobb... de pl nekem az E kosárral nem megoldható csak otthon XD
Hormonokra sajnos nincs gyógyír, úgy és akkor dolgoznak amikor és ahol akarnak.
Kitartás!
2/4 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy a héten home office van, bár én meg a B kosaras szúnyog csípésem.. rajtam nem segít a melltartó
2022. aug. 15. 09:51
4/4 anonim válasza:
Nekem pont jobb melltartóban, a gravitáció hat rosszul. Az mi kín, mikor le kell venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!