Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus 13. napján volt ovum....

Ciklus 13. napján volt ovum. Most vagyok a ciklus 21. napján. Ilyenkor még nem lehet tesztelni?

Figyelt kérdés

2022. aug. 14. 10:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Egyébként nem érzek semmit. Semmi PMS. Tegnap nyomás hatására (pl ha köhögtem, vagy wc-n), fájt a méhem. De ma már ez sincs. Hát én nem tudom.
2022. aug. 22. 13:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Teszt.
2022. aug. 22. 14:37
 13/18 anonim ***** válasza:
A predinek pedig pozinak kellett volna lennie... sztem nem baba lesz, de még egy tesztet csinálj és kiderül.
2022. aug. 22. 14:45
 14/18 anonim ***** válasza:

Én izgulok Helyetted!!! Majd írj!!! 🙏

Nekem a Facelle vizeletsugaras teszt lett pozitív nemvárt napján!

9 hós kisfiú anyukája

2022. aug. 22. 17:16
 15/18 anonim ***** válasza:
nekem a legelső próbálkozós hónapban volt full terhes tüneteim. Legalábbis én annak hittem őket. aztán, amikor megjött, sírtam. Nem szabad belemagyarázni, mert a pre-mensi tünetek sokszor pont ugyanazok, mint a terhes tünetek. A nemvárt napját várdd meg.
2022. aug. 24. 12:57
 16/18 A kérdező kommentje:
Nekünk is ez volt az első próbálkozós hónapunk. A mai teszt negatív, így ezt elkönyvelem úgy, hogy majd máskor :) a menzim még mindig nem jött meg. Van, hogy rendszertelen. Nem vagyok szomorú, rengeteg időnk van még. Mégcsak most merült fel, hogy nem bánnánk, ha lenne baba. De az élet most is szép. Hiszem, hogy majd jön, ha úgy érzi ♥️
2022. aug. 24. 14:09
 17/18 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld 😊
2022. aug. 24. 14:10
 18/18 anonim ***** válasza:
lehet ettől még terhesség, ha később volt ovulációd. A 13. nap - amit írtál - az tuti biztos? Sok nőnél a nemvárt után 5-6 nappal lett csak pozitív a teszt. Ha nem jön meg 3 nap múlva sem, tesztelj újra.
2022. aug. 24. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!