Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez mennyire lehetséges?

Ez mennyire lehetséges?

Figyelt kérdés

Ma kellene megjönnie, csak úgy csináltam tesztet most délután. Nem sok reményt fűztem hozzá. Így is vannak jelek, hogy meg fog jönni. Hasmenés, ingerültség, görcsölt a hasam.

Pozitív lett a teszt. Az első elég nehezen szívta fel a pisit. Így inkább csináltam másikat. Az is pozitív lett.

Olyan közepesen erős pozitív mindkettő.

Egy éve próbálkozunk. IR-t állapítottak meg és PCOS gyanú a jobb petefészekben.

Szedem az inofolikot, koenzim q10 et, femibion 0-át és vitaminokat.

Mennyire lehetséges, hogy egyből, a menzesz napján pozitívat teszteljek? Meg fogom majd ismételni.

De rettegek is. Pont tavaly ugyan így augusztusban volt egy halvány pozitív tesztem, de 7 nap után megjött.

Kinek volt még így?

2022. aug. 10. 16:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Teljesen lehetséges, ha kezelt a problémád, ez csak nehezítő tényező, nem feltétlen akadály.

Van képed?

2022. aug. 10. 16:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha pozitív akkor pozitív! Halvány csík is csík!

Ha időn belül kijött és nem száradási csík akkor nincs miről beszélni csak gratulálni!

Ja és van aki a menzesz előtt pár nappal pozitívat tesztel!

Hisz nem tudhatod pontosan ( kivéve ha orvos figyeli vagy ovu tesztet csinálsz ) hogy mikor van ovu csak tippelni lehet illetve nem mindenkinél egyforma idő a beágyazódás szóval teljes mértékben lehetséges hogy terhes vagy!:)

Biztonság kedvéért csinálj 2 nap múlva újabb tesztet hogy erősödik e a csík mivel ugye emelkedik folyamatosan a hcg így a tesztnek is erősebbnek kell lennie!:)

Illetve kérj majd időpontot dokihoz és ott aztán minden kiderül majd!:)

Szívesen megnézném a tesztet ha tudsz küldeni képet!:)

2022. aug. 10. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is a nem várt napján lett pozitív, ráadásul délután, mivel délelőtt még rákszűrésen voltam, illetve a doki adott beutalót hormonpanelra, mert nem akart összejönni a baba, és mostmár 13 hetes kismama vagyok.
2022. aug. 10. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Normális esetben terhesség esetén a nem várt napján minden fajta teszt pozi lesz. Legalább halványan, de egyértelműen, szóval semmi csoda mincs benne. Jó egészséget és legyél optimista, hogy minden rendben lesz :) Én anno elszaladtam progeszteront nézetni és úgy mentem dokihoz, így kaphattam pótlást.

Minden jót!

2022. aug. 10. 17:48
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Nekem 6 nappal mensi előtt volt + tesztem. Olyan is volt hogy jó pár napig volt + tesztem majd pár nap múlva megjött, ez a kémiai.
2022. aug. 10. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:
59%
Kép?
2022. aug. 10. 20:52
 7/7 anonim ***** válasza:
60%
Mi is a kérdés?:D
2022. aug. 10. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!