Pozitív már, vagy még negatív?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Most teszteltem először LH teszttel. Olvastam róla, hogy akkor pozitív, ha a 2 csík egyforma erősségű.
Ez egy expect LH TESZT, de nekem a kontroll csik sem olyan erős.
Előre is köszönöm!
Képet csatolok:
A felső tegnapi, az alsó a mai:
2022. aug. 7. 11:30
1/11 anonim válasza:
Legközelebb vegyél facelle lh tesztet.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
És mi történik abban az esetben, ha a kontroll csik sem olyan erős?
Vagy annál erősebbnek kell lennie a teszt csiknak?
2022. aug. 7. 15:25
6/11 anonim válasza:
Ez ilyen vacak teszt, vegyél facellét a rossmannban, vagy rendelj netest 100ft körül az is jó.
Szerintem holnap lesz +, de ami biztos legyetek együtt ma 2-3 nappal ovu előttiből van esély a teherbeesésnek
7/11 anonim válasza:
Ez nem olyan jó teszt. Vegyél rossmanosat, amit az 1. es válaszadó írt.
8/11 anonim válasza:
Szia. Ugyan ezzel a teszttel néztem én is. Nekem ettől már nem lett erősebb. De ma érdemes együtt lenni 😊🙏 sok sikert.
9/11 anonim válasza:
Ez volt a max erősség nekem.
Ebben a hónapban estem teherbe amikor teszteltem. Ezen a nap, és másnap is együtt voltunk és sikerült a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!