Elképzelhető hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem egy sráccal, aki csak később húzta fel az óvszert. Azt mondta, hogy nem lehetek terhes. Rettegek, hogy téved. Biztosra akarok menni, mi a teendőm? A napokban fog megjönni, ha ez számít.2022. aug. 7. 10:05
1/8 anonim válasza:
Én el tudom képzelni.
Viszont elképzelhetetlenül buta vagy.
Irány a nőgyógyász, kérj esemény utánit, ha még időben vagy.
2/8 anonim válasza:
Ez van, ha annyi az iq-d, mint egy krumplinak. Te komolyan bekajáltad a kis tökinek, hogy ha ő azt mondja, akkor nem lehetsz terhes?! Kérd mar kölcsön valamelyik idősebb barátnődtől a 8. osztályos bioszkönyvet, és olvasd el az ember szaporodásáról szóló fejezetet. Kétszer.
3/8 anonim válasza:
Igen pont úgy lehet valaki terhes hogy beléteszik gumi nélkül. Sőt, nemi betegségeket is így lehet elkapni
4/8 anonim válasza:
Lássuk először, hogy megjön-e vagy nem. Ha nem akkor csinálj terhességi tesztet, látogass meg egy nőgyógyászt. Minden rendben lesz, ne aggódj! Emberi dolog hibázni és ki tudja lehet még jól sül el a dolog:)
5/8 anonim válasza:
Reméljük nem vagy ez. Így egy életre megtanulod, hogy védekezés nélkül ne szexelj... Egyszerűbb gumit húzni, mint hetekig stresszelni + ott vannak a nemi betegségek is...
6/8 anonim válasza:
Ha védekezés nélkül szexszelsz, terhes lehetsz. Ez ennyire egyszerű.
Első lépésként várd meg, hogy megjön-e, mást nme nagyon tehetsz.
Második lépésként válassz olyan partnereket, akiknek te is fontos vagy, nem csak saját maguk. Aki ilyen helyzetbe sodorna, annak te egyáltalán nem számítasz!
7/8 anonim válasza:
Hát ezen most rohogok😂
Csavo talan nogyogyasz?😂
8/8 A kérdező kommentje:
#1 felhívtam a rendelőt, de a héten nincsen nőgyógyász, szabadságon van.
2022. aug. 8. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!