Gőrbeszakértők, szerintetek volt már ebben a hónapban tüszőrepedésem?
2010. szept. 23. 09:51
2/8 anonim válasza:
Szerintem a 16. napon volt, akkortól indult meg felfelé a hőd.
3/8 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy a clostitól így kitolódjon?
2010. szept. 23. 10:22
4/8 anonim válasza:
15.-16. cilkusnapon volt szerintem, maca vibét miért szeded??Az a pasikra hat!!!!
5/8 A kérdező kommentje:
A maca vibe egy általános immunerősítő, az is van írva a dobozára, mindketten szedjük a párommal csak ő napi két szemet, én pedig csak egyet.
De csak félidőig szedtem.
2010. szept. 23. 11:47
7/8 anonim válasza:
Értem, az én párom is szedi, anno a perui indiánok szedték potencianövelőként a zsázsát ami benne van a macába, urulógus ajánlotta a férjemnek, és azt mondta én inkább ne szedjem mert nagyon magas az A,és C vitamin tartalma, és rengeteg vasat tartalmaz , ami a férfinak nagyon jót tesz sperma ügyben de a nőknek a vassal és a c vitaminnal vigyázni kell, azt mondta azt vigyem be természetes úton.
8/8 A kérdező kommentje:
Atr olvastam róla, hogy ha valaki már terhes, akkor nem szabad szedni, így én csak a ciklus első felében szedtem, nem is egészen addig, és csak egy szemet naponta. A 2. felében nem merem.
2010. szept. 23. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!