Alhasi fájdalom a beágyazódás időszakában mire utalhat?
Férjemmel régóta próbálkozunk, hogy gyermekünk legyen. (Egy már van, 6 éves.)
Amióta nem jön össze a baba, egy ideje figyelem magam, a ciklusomat. Igen sok alkalommal, szinte mindig van enyhe alhasi fájdalom a beágyazódás idején, ami elmúlik 3 nap után. Aztán persze jön a premenstruaciós alhasi fájás a menszesz előtt... Mi lehet ez? Mások tapasztalták ezt a fajta fájást a megadott időben?
Voltam különböző vizsgálatokon már (vérvételek - női nemi hormon, cukor; UH). Noha az eredményeim nem a legtökéletesebbek, de ez nem okozhatja, h nem esek teherbe. 36 éves vagyok.
De az normális? Mindenhol azt olvasom, hogy a beágyazódás jele. Ugyanakkor nekem tényleges beágyazódás nélkül is van ilyen jellegű enyhe fájdalom. Sőt, néha deréktáji nyilallás is. Az ovulaciónat is megérzem egyébként.
3 éve próbáljuk. Persze nem minden hónapban sikerül, mert férjem néha hosszabb turnékra megy.
Volt neki, most is megy megint. Nem a legjobb minőségű volt legutóbb (kevesebb, lassabb), de azt mondták, hogy ezzel még lehet gyermeke. Lett is tulajdonképpen. :-)
Nálam az eredmények akkor jobbak voltak, mint most, de alapvetően inkább a kor mutatkozik meg az eredményeken: fsh/lh arány jó, de magasabb (anno 6:6 volt, most 8:8). Tsh-m is régebben jó volt a teherbeeséshez, most kicsit magasabb, de jó eredményű. Tkp. az van, h az eredményeim egy egészséges 36 éves nőé, de hát nem vagyok már 20-25 éves...
Kezdek gondolkodni már más megoldásokban, de továbbra is a természetesebb megoldásokat választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!