Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jelezhet ez terhességet?

Jelezhet ez terhességet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Menstruáció előtt vagyok 5 nappal. Vanak fura tüneteim amiket nem tudok hova tenni. Tüneteim: mell érzékenység, hányinger ha nem eszek, fáj minden porcikám, a bőröm,a csontjaim ,a két karom tiszta fáradt vagyok, a munkahelyemen alig bírtam már a lábamon állni, le kelet üljek akor van még alhasi fájdalom gyengén. Mitől lehet ez ? Valaki már járt így? Jelezhet terhességet?
2022. aug. 6. 10:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem jelezhet, inkább az időjárás és a kánikula miatt vagy fáradt, kimerültebb.
2022. aug. 6. 10:04
 2/9 A kérdező kommentje:

Németországban vagyok itt nincs túl meleg.

Azért köszi a választ!

2022. aug. 6. 10:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A menstruáció kimaradása jelez terhességet. A tünetek kb a 6. héten kezdődnek, de ha van tünet, van pozitív teszt. Ha kimarad vegyél tesztet.
2022. aug. 6. 10:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi.
2022. aug. 6. 10:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha ezek terhességi tünetek, akkor a teszt is pozitív. Ha nem, akkor nem.
2022. aug. 6. 11:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkabb betegseg lesz, ha faj mindened, meg a borod is, mert ez nem igazan terhessegi tunet egyebkent se.

De ettol fuggetlenul persze lehetsz terhes, majd ha kesik, tesztelj.

2022. aug. 6. 11:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha tudsz venni predictor early tesztet szerezz be reggel csináld meg, ha a tünetek terhességtől vannak akkorbez a teszt mutatja
2022. aug. 6. 13:38
 8/9 A kérdező kommentje:
A tesztel várók még elvileg 4 nap múlva kell meg jöjjön. De ma úgy fájnak a melleim majd le szakadnak. Betegség nem hiszem mert ez már így megy csütörtök óta,azóta meg gondolom izomláz se tart olyan sokáig. Majd meg írom hogy mi lett.
2022. aug. 7. 10:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem egy hét késés után sem volt még tünetem. Egyedül a mell fájdalom. Az igazi terhességi tünet 6-7hetesen jelentkezett. De persze lehet hogy ettől még babát vársz, csak még korai a tünet szerintem.. De érdemes tesztet csinálni az esedékes menses napján már ki mutatja. Van ami előbb is. A Predictor early talán már most is

Hajrá

2022. aug. 8. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!