Ettől lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Úgy kb 2-3 héttel ezelőtt análba akartuk nyomni a párommal, én hasra feküdtem és úgy akarta be tenni, viszont mielőtt be tudta volna tenni elélvezett a hátamra és nemtudom hogy folyt le oda.
Minden esetre letöröltük ahol lehetett...
2022. aug. 6. 08:45
1/11 anonim válasza:
Igen, ráadásul 8-as ikrek lesznek 😱😱
Kereshetitek a neveket 😆
2/11 A kérdező kommentje:
Már szakítottam a pasival de azért köszi
2022. aug. 6. 08:54
3/11 anonim válasza:
Nem, a spermiumok nem hosszútáv és gátfutók. Terhes akkor lehetsz, ha a hüvelyedbe élvez. Mondjuk nem ártana ilyenkor is óvszert használni a fertőzések elkerülése miatt!
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3-as!
2022. aug. 6. 08:59
5/11 anonim válasza:
😆 Atyaég, ennyi ésszel ilyen fiatalon, ilyen "komoly" kapcsolatban hagynád análba rakatni magad... Anyádéknak is gratu.
6/11 A kérdező kommentje:
Elnézést, nem párkapcsolati tanácsot kértem, és közöd sincs hozzá.
2022. aug. 6. 09:03
7/11 anonim válasza:
Nem is adott senki párkapcsolati tanácsot. Csak a butaságodon szórakozunk. 😆
8/11 A kérdező kommentje:
5 éve ismertem a pasit, 3 évig jártunk
Eléggé komoly volt még meg nem csalt 😃
2022. aug. 6. 09:10
9/11 anonim válasza:
Kérdésedkor meg párod volt,ra 10percnyire mar szakitotál a pasival😂
Nem eleg hogy hülye vagy,meg hazudozol is😂
Nem csodálom ha máshoz menekült tőled😂
10/11 anonim válasza:
Na ez undorító, de hogy még eszed is ennyi van, hogy nem tudod hogy csináltak meg a szüleid… és az ilyen él nemiéletet, meg “nevel” majd gyereket.
atyaég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!