Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Amikor az orvos azt mondja,hog...

Amikor az orvos azt mondja,hogy ha egy év után nem esek teherbe keressünk más módszert, De az egy év az kb hány együttlétet jelent??

Figyelt kérdés
Nem mertem ezt megkérdezni az orvostól. A párom szexuálisan nem igazán aktív szóval volt olyan hónap hogy csak egyszer voltunk együtt. Évek óta nem voltunk Együtt egy év alatt annyit, hogy a havi 2 átlagban kijöjjön. Viszont elég sok probléma van a menstruációs ciklusommal és emiatt mindig azt hiszi h megtörtént a csoda.
2022. aug. 5. 20:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%
Én se viselném ezt el, de te tudod. Szenvedés lehet neked ez.
2022. aug. 5. 22:17
 12/16 anonim ***** válasza:
81%

Próbálkozz LH teszttel vagy ha van valami jele nálad a peteérésnek, akkor azt figyeld.

Az én férjem is hasonló típus mint a tied. Havi 1*, ha együtt voltunk alapból. Mikor gyereket szerettünk volna, akkor megerőltette magát, akkor a peteérés előtt, kor, után is volt szex, 2 naponta. Három gyerek csak összejött ahogy terveztük. A legkisebbre kellett a legtovább várni, a 4. próbálkozós hónapban jött össze.

Azóta mondjuk az együttléteink száma már inkabb évi 1, de már több mint 20 éve vagyunk együtt. Én így fogadtam őt el. Tudom, hogy vannak, akik szerint idióta vagyok, de ez van.

2022. aug. 5. 23:15
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Én értem, hogy a párod nem túl aktív. De ha egy kapcsolatban nem egyezik meg a szexuális étvágy, ott bizony kifog ütközni.
2022. aug. 6. 08:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Hetente többször együtt vagyunk, a termékeny napokon pedig kétnaponta vagy mindennap. Mégis 5 hónapja próbálkozunk. (Igaz, most lehet, hogy kiderül később van peteérésem ,mint gondoltuk.). Szerencsére a férjemnek nincs ellenére a sok szex. Attól tartok, hogy a havi kettő iszonyat keves lesz. (Mondjuk az már nekem is marha kevés). Persze simán lehet, hogy elsőre összejön nektek. Ezt nem lehet tudni.
2022. aug. 6. 10:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
12# Nem gondolom, hogy idióta vagy. Nem olyan egyszerű azért ez. Én sem hiszem, hogy elhagynàm a párom ha nem érdekelné egyszer csak a szex, mert szeretem. De lehet beleőrülnék. Nekem sincs igényem a napi szexre, de évi 1? Nagyon durva.
2022. aug. 6. 10:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Nekem igazából megkönnyebbülés volt mikor ez kiderült nála.vegig attól rettegtem hogy megcsal és azért nem kellek neki.sok idő volt mire beismerte hogy nem velem van a baj hanem inkább ő vele.
2022. aug. 7. 22:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!