41/55 anonim 

válasza:

Szerintem pozi lesz, de tényleg olyan elázottnak látszik. Bár azért hozzátenném ennyi teszt meg nem lehet hibásan halvány pozi :D
42/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó
2022. aug. 5. 10:11
43/55 A kérdező kommentje:
Igazából én is reménykedem
2022. aug. 5. 10:12
44/55 A kérdező kommentje:
A clearblue hetszamlalo negatív lett
2022. aug. 5. 10:37
45/55 anonim 

válasza:

41.vagyok
Hát az viszont semmi jót nem jelent. Akkor nincs terhesség. Nagyon fura és vacak az a fajta teszt amit csináltál eddig :( ez azért elszomorító.
Sajnálom.
46/55 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon ajánlották ezt a pregnasens tesztet de 3 teszt mindegyiken volt második csik
2022. aug. 5. 11:02
47/55 anonim 

válasza:

A Clearblue hétszámló annyiban jobb teszt, mint amiket feltöltöttél, hogy azt nem tudod ( így ) eláztatni és nem lehet ráfogni, hogy mintha lenne ott valami plusz csík
48/55 anonim 

válasza:

Nekem is volt egy délutáni és egy reggeli tesztem egymás után pozitív ebből a fajtából, hiába tartottam csak 10 másodpercig, így is elfolyt és elázottnak tűnt, azonban minden más tesztem negatív volt, két hétre rá megjött.
49/55 A kérdező kommentje:
Jaj utolsó én is ettől tartok pedig tudom hogy ez lesz
2022. aug. 5. 11:19
50/55 anonim 

válasza:

Drukkolok, hogy neked ne így legyen!
Én többet tuti nem veszek ilyen tesztet, nagyon beleéltem magam, így rosszul esett a másnapi negatív teszt, de majd legközelebb ☺️
Utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!