Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esélyes a terhesség?

Esélyes a terhesség?

Figyelt kérdés

Június 10én állapítottak meg 8 hetes terhességet nálam, majd a 10.héten leállt a baba szíve. Műtétet írtak ki másfél hétre rá, de 3 napra beindult a vetélés magától. Teljesen kitisztult a szervezetem. Tesztet kellett végeznem vetélés után,ami negatív is lett. 1 mensit mondtak, hogy várjunk az újrapróbálkozással.

Óvszerral védekeztünk, ami kissé zavart. Július 24én védekezés nélkül voltunk együtt. Tegnap este egyik pillanatról a másikra rosszul lettem elkezdtem remegni, fázni, lázam 38,4 volt. Ma reggel pici hányinger, de semmi egyéb nem volt. Lehetséges, hogy baba lehet?

2022. aug. 4. 15:00
 1/8 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy múlt héten 3 napon keresztül olyan volt mintha megakarna jönni, de nem jött meg. Pici rózsaszínes barnás folyásom volt. Ez beágyazódás lehet? És a láz mitől lehetett? Mikor tesztelnétek?
2022. aug. 4. 15:03
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Akkor tesztelnék ha már késik.
2022. aug. 4. 15:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A láznak tuti nincs köze hozzá, szerintem a hányásnak is kéne még idő
2022. aug. 4. 15:10
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Inkább beteg vagy. A láz nem terhességi tünet.
2022. aug. 4. 15:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Valami fasza kis felszálló fertőzés lesz az, nem terhesség.
2022. aug. 4. 17:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Beteg vagy!Most van valami vírus megint.
2022. aug. 5. 05:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Reggel mikor felkeltem semmi bajom nem volt, a pici hányingeren kívül, de reggeli után az is elmúlt. Azóta meg végképp semmi bajom
2022. aug. 5. 12:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha esetleg terhesség miatt lenne hányingered, akkor a teszt már kimutatná, mert ugyanaz a hormon okozza a pozítiv tesztet mint a hányingert. Tesztelj, ha gondolod, lehet pozítiv, de korainak tartom nagyon, szerintem csak beképzelted már, eddig meg beteg voltál.
2022. aug. 5. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!