Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyenek a tesztjeim. Szerintet...

Ilyenek a tesztjeim. Szerintetek pozitív?

Figyelt kérdés
[link]

2022. aug. 1. 09:00
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
59%
Csont negatívak.Nem vagy terhes.
2022. aug. 1. 09:01
 2/32 anonim ***** válasza:
39%

Mondjuk az első teszten ha jobban megnézem mintha volna valami nagyon halvány vonalka de nem egyértelmű.Késik egyáltalán?

2022. aug. 1. 09:03
 3/32 A kérdező kommentje:

Szia.

Szerdán penne esedékes, ezért mertem megcsinálni a Predictort.

Élőben mindkettőn van csík, de halvány. A mai talán erősebb lett kicsit. Mindegyik időn belül lett csíkos, nem száradás után.

2022. aug. 1. 09:05
 4/32 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ebből lehet még bármi. Megírod majd, hogy mi lett?
2022. aug. 1. 09:07
 5/32 anonim ***** válasza:
85%
Akkor csinálj szerdán is egyet és ha erősödik akkor lehet terhesség.Így hogy még nem is késik és valami van nagyon halványan a mai teszten nem kizárható hogy valami elindult.
2022. aug. 1. 09:07
 6/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Rendben, szerdán jelentkezek. :)

2022. aug. 1. 09:08
 7/32 anonim ***** válasza:
54%
Nekem is ilyenek voltak és szépen erősödtek, 7 nappal nem várt előttől voltak ilyenek 8dpotól
2022. aug. 1. 09:18
 8/32 anonim ***** válasza:
92%

Làtok valamit, de ez negatîv.

Igaz nekem mindig hómezőek a tesztjeim, ha nem vagyok terhes, de itt folyamatosan az a tapsztalat, hogy ez a csík nem csík.

Ez egyàltalán nem azt jelenti, higy nem vagy terhes, lehet korai csak a teszt.

Amíg nem jön meg, addig minden lehet.

Kitartás!

2022. aug. 1. 09:22
 9/32 anonim ***** válasza:
40%

7 vagyok ezek az én tesztjeim. Ha már mind 2 nap ott van valami, akkor elindult valami, de attól sajnos szerdán még megjöhet, jártam én is úgy.

Ezek a tesztek erősödtek nekem igaz lassabban mint szoktak, pulzálás után sajnos el is ment.

De a tesztjeid most pozitívak, és remélem azok is maradnak.

[link]

2022. aug. 1. 09:31
 10/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek. Egyenlőre még nem élem magam bele, szerdán eldől majd. :)
2022. aug. 1. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!