Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet ez? Egyik nap...

Mitől lehet ez? Egyik nap pozitiv a teszt, utána másnap már negativ?

Figyelt kérdés
egyik nap pozitiv a teszt,utána másnap már negativ?
2010. szept. 22. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia. Két dolgot tudok elképzelni:

a., egyik nap koncentrált volt a vizelet, pl. reggeli első pisi, és elég hcg volt benne, hogy a teszt kimutassa, másnap viszont "híg" volt a pisid, és ezért lett negatív a teszt

b., valamelyik teszt hibás volt

2010. szept. 22. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Én így jártam már párszor, megjövés előtt teszteltem.. aztán megjött.

Nem mondom,h te is így fogsz járni, de ezért kérik az orvosok,h előbb ne teszteljünk, mert esetleg beindult valami, ami aztán véget ért...a teszt meg kimutatja, különben esetleg észre se vennéd.

2010. szept. 22. 19:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól hogy nem vagy terhes.
2010. szept. 22. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem meg igenis terhes vagy! mert egy pozitív teszt nem tévedhet, de egy negatív igen! szerintem azért lehetett a másik negatív, mert túl korán teszteltél és talán az nem volt olyan érzékenységű, hogy kimutassa! szerintem egy hét múlva tesztelj újra, de én már egy pozitív teszttel elmennék a nőgyógyászhoz is a nemvárt mensi után 1-2 héttel!
2010. szept. 23. 09:00
 5/5 A kérdező kommentje:
igen..nem egyformák voltak a tesztek.a pozitivat xepil mutatta.még mindig ott van.tegnap elött pici barna krémszerű jött belőlem..
2010. szept. 23. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!