Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha párom ráélvez a puncimra...

Ha párom ráélvez a puncimra de nem a hüvelyemhez hanem fentebb ahol pisilek akkor lehetek-e így terhes?

Figyelt kérdés
2022. júl. 30. 22:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
88%

Általános iskola 6 osztályától középsuli 12.osztályáig volt minden évben felvilágosítás.

Dogát is írtunk belőle.

Mégis: volt egy osztálytársam, aki 16 évesen teherbe esett.

Nem tudom mit lehetne még tenni, komolyan.

2022. júl. 31. 09:07
 12/12 anonim ***** válasza:
37%

Nézd, utolsó, nekem a negyedik gyerekem csúszott be harmincöt éves fejjel, és nem azért, mert nem vagyok tökéletesen tisztában a testem működésével. Nem mindig a tudatlanság a bibi.

Ettől persze a kérdező súlyosan tájékozatlannak tűnik, de sokkal jobb lenne a világ, ha ilyenkor felvilágosítást, tájékoztatást, releváns válaszokat kapna, nem pedig megaláztatást és kioktatást.

Én a magam részéről szeretném, hogy egy olyan világban éljenek és serdüljenek a gyerekeim, ahol ér kérdezni, akkor is, ha hülyeség, ahol nem kell szégyellniük magukat, ha nem tökéletesek, és ahol a környezetük építő támogatása mellett tanulhatnak meg egyre jobb döntéseket hozni.

2022. júl. 31. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!