Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Történt veletek hasonló?...

Történt veletek hasonló? Menszesz elött teszteltetek és negativ volt de menszesz napján vagy utána pozira változott?

Figyelt kérdés

Én tegnap elött egy halvány pozit csináltam,tegnap negativ,ma negativ...és mind más teszttel:(

(vasárnapra nem várom)

2010. szept. 22. 11:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem korán teszteltél, azért volt a többi negatív. De ha van már egy pozitív tesztet, akkor biztos, hogy terhes vagy! Gratulálok! 1 hét múlva azért megismételheted, hogy megerősödjön a második csíkod!

Én meg amúgy szombatra nem várom, de nem tesztelek, csak ha nem jön meg 1 hétig. De szerintem meg fog jönni, mert vizes a folyásom. :(((

2010. szept. 22. 11:51
 2/4 A kérdező kommentje:
szia.köszi a választ.:)nagyon halványan lett pozitiv...szinte káprázik a szemem.:o majd meglátom..nagyon izgulok.xepil volt pozi,gabriell és egy másik nega.remélem sikerül neked.nekem semmi folyásom nincs.száraz vagyok.tegnap vettem észre egy kis barnát pisi után a wc papiron..remélem nem ment el.
2010. szept. 22. 12:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Mikor kell (nem)megjönnie? Próbáld qupidóval, az hamar kimutatja, és megbízható.
2010. szept. 22. 12:23
 4/4 A kérdező kommentje:
vasárnapra nem várom.d&m-ben van qupido.itta gyógyszertárba nincs
2010. szept. 22. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!