Lehet terhes? Vagy rosszul teszteltem?
Figyelt kérdés
Augusztusban a menzeszem normálisan megjött de szeptemberben csak 3 napig tartott és csak barnás folyás volt főleg, mindössze 2 alkalommal volt vér.Utána elkezdtem gyakran pisilni járni. Folyamatos olyan hasfájás, mint amikor "meg akar jönni" pedig nekem soha nem szokott fájni olyankor a hasam. Megnőtt a pocakom de alulról az alhasamtól látványosan, mivel sportolok mindig teljesen lapos hasam volt. Aztán a "ciklus" első napjához 15 napra este véreztem másnap délután már semmi nem volt(de meglepően sok jött este). Ma csináltam egy tesztet és pozitív lett. De lehet, hogy rosszul csináltam mert benne hagytam a vizeletben és 2 percen belül 2 csík jelent meg. Befolyásolhatta az eredményt, hogy benne volt 2 percig? Vagy ez a vérzés? Valamint az, hogy beteg vagyok? Figyeltem, hogy a kijelölt terület érjen csak a vizeletbe.2010. szept. 21. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!