Kedves Anyukák! Ti mit csináltatok a párotokkal való szexet közvetlenül követően, amikor sikerült teherbe esni?
3as vagyok (amúgy köszi a lepontozást :D )
nálunk is ez volt abban a hónapban a "forgatókönyv" szóval mindegy melyik aktusból lett :D
Ismered a viccet?
10% fürdik, 10 rágyújt, 80 hazamegy :D
Félájultan pihegtem még pár percig, aztán mentem pisilni és megtörölni magam odalent :D
Ez kb minden aktusunkra igaz az elmúlt ~10 évből, nem csak arra, amiből összejött a gyerek. Pozíciókban nem vagyunk valami különlegesek, 2-3 standard pozitúrát váltogatunk, az égvilágon semmit nem jelentett ez a gyerekek fogantatása szempontjából.
Egyébként olvastam egyszer egy nőgyógyász elmélkedését erről, nem tudom, mennyire hiteles forrás, mindenesetre ő azt mondta/írta, hogy az ilyen spéci pózok, mint gyertyaállás meg hasonlók, lópikulát nem érnek, a férfi orgazmusa pillanatában már eljutnak a spermiumok a méhszájhoz, és onnan már a gravitáció nem igazán segít vagy árt a továbbhaladásban. Kb a legtöbb, amit tenni érdemes, hogy 10-15 percig még fekve marad a nő, de kb ez is inkább csak az utójáték és a lelki kapcsolódás miatt első sorban, nem a biológia kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!