Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 14.dpo menzesz görcsök, menzi...

14.dpo menzesz görcsök, menzi nincs.?

Figyelt kérdés
sziasztok! Ma van a nemvártam napja. Reggel arra keltem hogy iszonyúan görcsölök, szaladtam a mosdóba mondom na tuti megjött de nem. Ha menzi görcsöm van mindig távozik egy kevés krémes folyás a görcsökkel. A hőm fent van, tesztelni csak max. 5nap késés után szeretnék addig nemakarom pazarolni a tesztjeim :) volt már így valaki?
2022. júl. 19. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

14.dpo-n már lehet tesztelni nyugodtan vagy max.holnap reggel már mehet.

Ha terhes vagy mutatni fogja még ha halványan is a 25-ös,a 10-es viszont már erősebben.Nem kell 5 nap késést kivárni.

2022. júl. 19. 11:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, erre milyen választ vársz, mi a kérdés?:D Igen, biztos volt így valaki, de ha neki nem sikerült, akkor neked sikerülhet, és fordítva is.
2022. júl. 19. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ez nem jelent semmit. Megjöhet ma-holnap is de a mindjárt megjön érzés nem zárja ki a terhességet. 2 terhességem volt, az elsőnél csalódott is voltam mert már volt pozitív tesztem és biztos voltam benne, hogy meg fog jönni.

Ami a hőt illeti, nekem mondjuk nem esik le mielőtt megjön, 2. ciklusnapon már alacsonyabb.

Szerintem ha nem jön meg egy tesztet megér holnap reggel de nyilván te tudod.

2022. júl. 19. 12:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg nem esett le a höd akkor meg bármi lehet ;) drukkolok!
2022. júl. 19. 13:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kétesélyes.
2022. júl. 19. 14:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor várj 5 napot és találgass tovább
2022. júl. 19. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!