Szerintetek normális, hogy a két csík 1 hét késés után sem egyforma?
Figyelt kérdés
Volt valakinek úgy hogy nem lett egyforma erőségű? Már egy hete késik, amikor meg kellett volna jönnie csináltam egy Facelle kazettás egy Predictor és egy digitális Clearblue tesztet. Mind pozitív lett, a digi 1-2t mutatott. Ma viszont egy héttel késöbb a Facelle teszten még mindig halványabb a tesztcsík mint a kontroll, a Predin kb egyforma de a kontroll kicsit vastagabb, a Clearblue 2-3 hetet mutat. Nem is aggódnék ha a nem lett volna már egy kihordott terhességem aminél 1 hét késés után konkrétan minden teszten erősebb volt már a tesztcsík mint a kontroll.
Nemvárt napján: [link]
1 hét késés után:
2022. júl. 16. 08:19
11/13 anonim válasza:
Ha nem a te kérdésed attól még ugyanaz és te is tanulhatsz belőle.. Legközelebb mielőtt kérdeznél érdemes megnézni nem e tette már föl valaki és akkor nem jársz így.
12/13 anonim válasza:
Én szinte ugyanezt a kérdést tettem fel tavaly ősszel. Nekem se lett 1 hét késés után sem olyan erős a tesztcsík, mint a másik, emiatt kicsit be is pánikoltam, de nem jelentett semmit. Azóta 2 hónapos a babám. Próbálj ne idegeskedni! :)
13/13 anonim válasza:
Nekem másfél hét után sem lett erősebb a csík... lassan 5 éves lesz. A tesztcsík ilyen távlatban túl sokat nem jelent... többet ittál többet pisiltél mást ettél...más a koncentráltság. Ha aggodsz vérvétel 2 nap különbséggel... de lassan mehetsz dokihoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!