Mára nem vártam terhesség?
Ma kellett volna meg jönni de nem jött meg hálistennek!
Most remeg mindenem kívül belül, folyamatos hányinger, szédülés, émelygés…
Vasárnapra tervezek tesztelést, a biztos eredmény érdekében.
Addig is szeretnek tájékozódni, volt e valaki hasonló “tünetekkel” babás?:)
Nekem egyszer három hétig a feszült idegállapot miatt nem jött meg. Én akkor speciel pont nem akartam teherbe esni... Teszteltem, megnyugodtam, utána megjött... De gyakorlatilag kimaradt egy, és csak az idegesség miatt.
Túlzottan rá vagy pörögve a témára, hiszen már rosszul is vagy izgatottságodban. Ez nem egészséges, ha terhes vagy, akkor meg pláne nem az. Gondolj arra, hogy ha van baba, az ő érdekében is le kell higgadnod. Ilyen izgatottan önmagában az, hogy nem jött meg, nem jelent semmit. Tesztelj. Aztán ha negatív és továbbra sem jön meg, pár nap múlva tesztelj ismét. Előbb-utóbb vagy pozitív lesz vagy megjön... :)
Ezt lehetetlen megmondani. Valakinél a PMS tünetek teljesen egyeznek a terhességivel, valakinél tünet sincs.
Ha ma kell megjönnie, még azt sem lehet mondani, hogy késik. Vasárnap okosabb leszel, ha szabályos a ciklusod, addigra mutatnia kell a tesztnek.
Hacsak nem később volt az ovulációd.
Ha a "tüneteket" (hányinger, szédülés, émelygés) terhesség okozza, akkor lennie kell a szervezetedben hcg-nek, mert az termeli és akkor bizony a tesztnek pozitívnak kell lennie.
Mindamellett én sem értem hogy mire volt a nagy öröm a kérdés kiírásakor hogy 10 óra előtt 8 perccel nem jött meg. Ezek szerint neked minden hónapban pontosan ugyan abban az időben jön meg? Lássuk be, erre azért vajmi kevés esély van.
Mindenesetre kívánom hogy terhesség legyen a háttérben, csak arra kérlek nyugodj le egy kicsit, mert nem gyengén rá vagy pörögve a terhességre.
Az pedig hogy ilyen tünetekkel volt e valaki terhes... Igen én, de nekem pozitív is lett a tesztem.
Mért nem tesztelsz?
Így az idegbe bele hülyülsz, nekem 6 nappal nem várt előtt + volt. A nem várton leugrott
Szurkolok, de bármi lehet.
Nekem is volt hogy késett pár napot, nem nagyon voltak klasszikus PMS tünetek és megjött.
Amikor terhes lettem akkor meg megvolt minden tünet.
Csak kicsit nyugodj le.😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!